VIDEO Protestul din Piața Victoriei a început. Protestatarii scandează „PSD, ciuma roșie!” și ”Jos, jos, jos, guvernul mincinos!”

VIDEO Protestul din Piața Victoriei a început. Protestatarii scandează „PSD, ciuma roșie!” și ”Jos, jos, jos, guvernul mincinos!”

Protestul din Piata Victoriei, anuntat de comunitatea Coruptia Ucide, in ziua in care are loc sedinta de Guvern in care ar urma sa fie aprobate controversatele modificari la Codul Fiscal, a inceput. In jur de 800 de persoane s-au adunat pana la aceasta ora in Piata Victoriei, insa numarul oamenilor fluctueaza constant, pentru ca multi se retrag spre birouri, pe cand altii abia vin. Protestatarii au adus vuvuzele si scandeaza "PSD, ciuma rosie!" si "Jos, jos, jos, guvernul mincinos!". In Piata sunt si liderii sindicali Bogdan Hossu si Dumitru Costin.
----------------------------------

Ora 14:42: Protestul pierde din suflu. Putin peste 100 de persoane mai scandeaza in piata.

Ora 14:31: Circa 300 de oameni acum. Se striga "Codul Fiscal, dezastru national!".

Ora 15:16: Se scandeaza "Greva Generala!". Cineva de la microfon spune ca sindicatele impreuna cu societatea civila pot opri modificarile Guvernului. Se scandeaza "Jos ordonanta!"

Ora 14:03: Un grup mare de oameni cu masti Anonymous vor sa treaca prin fata Guvernului, pe trotuar, dar jandarmii ii opresc.

Ora 13:55: Circa 400-500 de protestatari acum in piata. Unele grupuri pleaca, altele vin in piata. In piata se impart bauturi calde.

Ora 13.39: Numarul oamenilor din piata fluctueaza constant. Multi se retrag spre birouri, altii vin abia acum in piata.

 Ora 13.29: In piata sunt si liderii de sindicat Bogdan Hossu si Dumitru Costin.

"E un protest al societatii civile. Ne pare rau ca nu a fost anuntat din timp, sa il putem sustine si cu membrii nostri de sindicat", a spus presedintele Cartel Alfa.

 Ora 13.20 Aproximativ 1000 de oameni se afla acum in Piata.

Ora 13:07: Se scandeaza "Ne-am saturat, cat ne-ati furat!" si "La inchisoare, nu la guvernare!".

Ora 13:02: Circa 500 de persoane si numarul creste constant, multe grupuri venind in piata de la metrou. In multime sunt multe persoane cu mancare in mana, care au iesit in piata in pauza de pranz de la lucru.

Ora 12:47: Circa 250-300 de oameni la aceasta ora. Se striga "Ultima solutie, inc-o revolutie!" si "Jos Tariceanu, Dragnea, Toader si Dorneanu!" Multe dintre masinile care trec prin piata claxoneaza in semn de sustinere.

Ora 12:28: Peste 100 de protestatari, iar numarul lor continua sa creasca. Se scandeaza "Hotii! Hotii!"

Ora 12:26: In jur de 80 de protestatari la aceasta ora in Piata Victoriei.








Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro