VIDEO PSD: Românii sunt de vină pentru tragedia de la Caracal! Teodorovici, arătând cu mâna spre protestatari: „Este o chestiune care se întâmplă în special din cauza dânșilor, a celor care țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”

VIDEO PSD: Românii sunt de vină pentru tragedia de la Caracal! Teodorovici, arătând cu mâna spre protestatari: „Este o chestiune care se întâmplă în special din cauza dânșilor, a celor care țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”

PSD: Românii sunt de vină pentru tragedia de la Caracal! Teodorovici, arătând cu mâna spre protestatari: „Este o chestiune care se întâmplă în special din cauza dânșilor, a celor care țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”.

De la minutul 2.50:

Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, a făcut o declarație halucinantă luni seară, la ieșirea din CEx. Arătând spre un grup de protestatari care îl aștepta în fața sediului, ministrul de Finanțe a declarat jurnaliștilor că episodul din Caracal este ”o chestiune care se întâmplă în special din cauza dânșilor, să știți (a protestatarilor, n.red.), a celor care țipă și se împotrivesc schimbărilor în sistem”.

Jurnaliștii l-au întrebat pe ministru de ce ar fi protestatarii de vină pentru tragedia din Caracal având în vedere că sunt doar niște oameni care își exprimă nemulțumirile în stradă.

Ministrul le-a replicat jurnaliștilor: ”Vi se pare normal? Vi se pare normal lucrul acesta? De ce aici și nu la Palatul Cotroceni? STS, știți foarte bine, nu ține nici de Guvern, nici de PSD”.

Cu această ocazie, Teodorovici a readus în discuție subordonarea Serviciului de Telecomunicații Speciale, prima țintă a PSD după pierderea alegerilor din 26 mai, atunci când liderii social-democrați au acuzat că alegerile ”au fost fraudate” cu ajutorul STS.

Totodată, invocând STS, președintele executiv al PSD s-a poziționat în chestiunea culpei instituțiilor în tragedia din Caracal, sugerând că protestatarii ar trebui să își îndrepte nemulțumirile către Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Întrebat fiind de un jurnalist de ce nu vorbește și despre culpa Poliției Române, având în vedere că un polițist a avut nevoie de o oră ca să deschidă aplicația de localizare a adolescentei, Teodorovici a spus că, pentru acest lucru, așteaptă finalizarea anchetei.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…