VIDEO Purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării face furori printre internauţi

VIDEO Purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării face furori printre internauţi

 Jurnalista de 26 de ani Rossiana Markovskaia a fost a fost numită purtător de cuvânt al ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu. Nominalizare nu a trecut neobservată pe reţelele de socializare, internauţii numind-o „Miniona de la Apărare“.

Ministrul rus al Apărări şi-a oferit un lifting scrie presa rusă. Jurnalista Rossiana Markovskaia, de 26 de ani, a fost numită pe 17 noiembrie, purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu. Fosta prezentatoare TV a primit deja şi un nume de alint: „Miniona de la Apărare“.

Rossiana Markovskaia s-a născut la 6 ianuarie 1991, la Vladivostok. În anul 2013 a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii din Orientul Îndepărtat.Între 2011-2015, a lucrat ca reporter-prezentator, la postul de televiziune la GTRK „Vladivostok“.

Între 2015 - 2016 - a fost corespondent al postului TV "Zvezda", iar între 2016 - 2017 - corespondent al grupului de presă "Izvestia". 

Rossiana şi-a demontrat curajul în 2015 sărind cu paraşuta de Ziua Forţelor Aeriene ale Rusiei, scriu colegii ei jurnalişti care se întreabă totuşi ce cunoştinţe are în domeniul armamentului, structurii armatei ruse precum şi în domeniul tacticii şi strategiei militare. Intrigaţi sunt şi ce grad militar va primi secretarul de presă al ministrului rus al Apărării. Este posibil, scriu jurnaliştii ruşi, să primească chiar grad de colonel şi, în câţiva ani, să ajungă general.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...