VIDEO Purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării face furori printre internauţi

VIDEO Purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării face furori printre internauţi

 Jurnalista de 26 de ani Rossiana Markovskaia a fost a fost numită purtător de cuvânt al ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu. Nominalizare nu a trecut neobservată pe reţelele de socializare, internauţii numind-o „Miniona de la Apărare“.

Ministrul rus al Apărări şi-a oferit un lifting scrie presa rusă. Jurnalista Rossiana Markovskaia, de 26 de ani, a fost numită pe 17 noiembrie, purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu. Fosta prezentatoare TV a primit deja şi un nume de alint: „Miniona de la Apărare“.

Rossiana Markovskaia s-a născut la 6 ianuarie 1991, la Vladivostok. În anul 2013 a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii din Orientul Îndepărtat.Între 2011-2015, a lucrat ca reporter-prezentator, la postul de televiziune la GTRK „Vladivostok“.

Între 2015 - 2016 - a fost corespondent al postului TV "Zvezda", iar între 2016 - 2017 - corespondent al grupului de presă "Izvestia". 

Rossiana şi-a demontrat curajul în 2015 sărind cu paraşuta de Ziua Forţelor Aeriene ale Rusiei, scriu colegii ei jurnalişti care se întreabă totuşi ce cunoştinţe are în domeniul armamentului, structurii armatei ruse precum şi în domeniul tacticii şi strategiei militare. Intrigaţi sunt şi ce grad militar va primi secretarul de presă al ministrului rus al Apărării. Este posibil, scriu jurnaliştii ruşi, să primească chiar grad de colonel şi, în câţiva ani, să ajungă general.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…