VIDEO Purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării face furori printre internauţi

 Jurnalista de 26 de ani Rossiana Markovskaia a fost a fost numită purtător de cuvânt al ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu. Nominalizare nu a trecut neobservată pe reţelele de socializare, internauţii numind-o „Miniona de la Apărare“.

Ministrul rus al Apărări şi-a oferit un lifting scrie presa rusă. Jurnalista Rossiana Markovskaia, de 26 de ani, a fost numită pe 17 noiembrie, purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu. Fosta prezentatoare TV a primit deja şi un nume de alint: „Miniona de la Apărare“.

Rossiana Markovskaia s-a născut la 6 ianuarie 1991, la Vladivostok. În anul 2013 a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii din Orientul Îndepărtat.Între 2011-2015, a lucrat ca reporter-prezentator, la postul de televiziune la GTRK „Vladivostok“.

Între 2015 - 2016 - a fost corespondent al postului TV "Zvezda", iar între 2016 - 2017 - corespondent al grupului de presă "Izvestia". 

Rossiana şi-a demontrat curajul în 2015 sărind cu paraşuta de Ziua Forţelor Aeriene ale Rusiei, scriu colegii ei jurnalişti care se întreabă totuşi ce cunoştinţe are în domeniul armamentului, structurii armatei ruse precum şi în domeniul tacticii şi strategiei militare. Intrigaţi sunt şi ce grad militar va primi secretarul de presă al ministrului rus al Apărării. Este posibil, scriu jurnaliştii ruşi, să primească chiar grad de colonel şi, în câţiva ani, să ajungă general.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar