Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

VIDEO Purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării face furori printre internauţi

 Jurnalista de 26 de ani Rossiana Markovskaia a fost a fost numită purtător de cuvânt al ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu. Nominalizare nu a trecut neobservată pe reţelele de socializare, internauţii numind-o „Miniona de la Apărare“.

Ministrul rus al Apărări şi-a oferit un lifting scrie presa rusă. Jurnalista Rossiana Markovskaia, de 26 de ani, a fost numită pe 17 noiembrie, purtătoarea de cuvânt a ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu. Fosta prezentatoare TV a primit deja şi un nume de alint: „Miniona de la Apărare“.

Rossiana Markovskaia s-a născut la 6 ianuarie 1991, la Vladivostok. În anul 2013 a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii din Orientul Îndepărtat.Între 2011-2015, a lucrat ca reporter-prezentator, la postul de televiziune la GTRK „Vladivostok“.

Între 2015 - 2016 - a fost corespondent al postului TV "Zvezda", iar între 2016 - 2017 - corespondent al grupului de presă "Izvestia". 

Rossiana şi-a demontrat curajul în 2015 sărind cu paraşuta de Ziua Forţelor Aeriene ale Rusiei, scriu colegii ei jurnalişti care se întreabă totuşi ce cunoştinţe are în domeniul armamentului, structurii armatei ruse precum şi în domeniul tacticii şi strategiei militare. Intrigaţi sunt şi ce grad militar va primi secretarul de presă al ministrului rus al Apărării. Este posibil, scriu jurnaliştii ruşi, să primească chiar grad de colonel şi, în câţiva ani, să ajungă general.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Info. Voi știți în baza a ce „document” cere A.Florea Dosarul Dragnea de la DNA? Știați că procuroarea Lăncră…

2 Adevărații TRĂDĂTORI de țară! România a votat cu Franța la procurorul-șef european! A acordat punctaj MAXIM!

3 Informație. Dragnea a dat ordin ca Iordache să facă „o listă cu toți procurorii și judecătorii care-au lucrat …

4 ALERTĂ Kovesi, locul 2 la votul indicativ din Consiliul UE, după candidatul francez și la egalitate cu cel ger…

5 ALARMĂ Următorul pas, FURTUL alegerilor. Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, va fi pus șef al Autorității Electo…

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!