VIDEO „Rămășițe ale unor ființe non-umane”, descoperite în 2017 în Peru, au fost prezentate în Congresul Mexicului

VIDEO „Rămășițe ale unor ființe non-umane”, descoperite în 2017 în Peru, au fost prezentate în Congresul Mexicului

Ramasitele unor presupuse fiinte „non-umane” au fost prezentate marti, 12 septembrie. in cadrul primei audieri publice din Congresul mexican privind fenomenele anormale neidentificate, cunoscute si sub numele de OZN-uri.

Cele doua corpuri gasite in 2017 in Peru aveau o vechime de 700 si 1.800 de ani, cu doar trei degete la fiecare mana si capate alungite, a transmis CBS News .

Jurnalistul mexican Jaime Maussan a declarat ca este o demonstratie clara ca trupurile prezentate sunt specimene non-umane. Cercetatorii au putut dovedi ca ADN-ul celor doua mumii nu apartinea unor fiinte umane.

Audierea a avut loc in contextul debaterilor asupra asupra Legii privind protectia spatiului aerian, care ar transforma Mexicul in prima tara din lume care recunoaste prezenta extraterestrilor pe planeta, a relatat presa locala.


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”