VIDEO Rareș Bogdan, interviu DEVASTATOR în curtea Propagandei PSD! Către Chireac: Vi se pare normal să o luați în brațe pe Elena Udrea?

VIDEO Rareș Bogdan, interviu DEVASTATOR în curtea Propagandei PSD! Către Chireac: Vi se pare normal să o luați în brațe pe Elena Udrea?

 Rareș Bogdan, interviu DEVASTATOR în curtea Propagandei PSD! Către Chireac: Vi se pare normal să o luați în brațe pe Elena Udrea? Interventie fabuloasa a lui Rares Bogdan intr-un interviu acordat lui Bogdan Chirieac, celebru propagandist al PSD si militant anti-DNA. Rares Bogdan i-a reprosat direct in fata ca, inpreuna cu „colegii de platou”, a luat-o in brate pe Elena Udrea si ca ii injura pe Mihai Sora si Oana Pellea, relatează  Aktual24.ro .

Chirieac a insistat sa vorbeasca cu Rares Bogdan despre „abuzurile din justitie” si „razboiul romano-roman”. Rares Bogdan i-a replicat ca actiunile Regimului Dragnea transforma Romania intr-un „rai al infractorilor”.

 „Nu vad de ce Romania ar fi raiul infractorilor si Franta nu”, a tinut Chirieac sa reactioneze.

Rares Bogdan l-a pus imediat la punct pe Chirieac.

„Pentru ca nu mai platesc, domnule Chirieac, pentru faptele facute. Vi se pare normal sa o luati in brate, sa o ia in brate colegii dvs. de platou, pe Elena Udrea dupa ce zece ani au aratat faptele pe care le-au facut Elena Udrea sau Alina Bica, care facea dosare la comanda, sau Ana Maria Patru… sa fie considerate astazi ca niste lumini? In curand o sa-l ia pe Cocos sau pe Pinalti sau pe Nicusor Constantinescu sau pe Radu Mazare sa-mi spuna… Va place cum arata Constanta dupa Radu Mazare? Adica ei au devenit modelele noastre in societate?

Sa-i injuram pe Mihai Sora si pe Oana Pellea si sa-o preaslavim pe astia care au furat Romania?”, a a replicat Rares Bogdan.

Vezi video de la minutul 43.00, însă tot interviul merită urmărit:



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...