VIDEO Rareș Bogdan, mesaj emoționant pentru frații din Diaspora: Duminică, România are nevoie de voi!

VIDEO Rareș Bogdan, mesaj emoționant pentru frații din Diaspora: Duminică, România are nevoie de voi!

 Rareș Bogdan, mesaj emoționant pentru frații din Diaspora: Duminică, România are nevoie de voi!

Da, putem! Duminică putem să scoatem țara de sub stăpânirea ticăloșilor, a chiulangiilor, a politicienilor care nu iubesc România! Putem să o eliberăm de incompetenți și să-i lăsăm pe gospodari să pună la treabă banii europeni! PNL a arătat că se pricepe - este un adevăr pe care numai nebunii pot să îl conteste! Votați cu inima ușoară PNL, dragi români, aveți încredere în ceea ce vă spun! Știți că spun ceea ce cred! M-aș mai putea uita în ochii dumneavoastră dacă nu aș crede că putem să reconstruim România? Credeți că m-ar ierta băiatul meu, sau fetița care se va naște, dacă le-aș tranzacționa viitorul pentru un pumn de voturi? Pentru cei care mint poporul, care vând România, pedeapsa este crâncenă, o știm din istoria noastră!
Frați din Diaspora, sunați acasă la părinți și amintiți-le de ce ați plecat! Amintiți-le ce s-a întâmplat pe 10 august (TOT NU ȘTIM VINOVAȚII!!) și nu vă pierdeți încrederea! Viitorul începe duminică. DA pentru PNL, de două ori DA la Referendum! „No hai!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”