VIDEO Rareș Bogdan, revenire în forță la Jocuri de Putere! Moment emoționant la citirea mesajului lui Oreste

VIDEO Rareș Bogdan, revenire în forță la Jocuri de Putere! Moment emoționant la citirea mesajului lui Oreste

Rareș Bogdan, revenire în forță la Jocuri de Putere! Moment emoționant la citirea mesajului lui Oreste. Jurnalistul Rareș Bogdan a revenit cu o ediție de top a emisiunii sale Jocuri de Putere, la Realitatea TV după aproape o săptămână de suspans, intrigi și incertitudini. S-a consumat și un moment emoționant, când Rareș Bogdan a citit, cu lacrimi în ochi mesajul prietenului său Oreste Teodorescu.

Emisiunea integrală. Momentul special, de la minutul 19.00:

Rareș Bogdan a ținut să mulțumească celor care l-au susținut și a dat asigurări că nu-și va dezamagi susținătorii. Acesta a avut lacrimi în ochi când a citit un mesaj al lui Oreste Teodorescu: 

„Aveți încredere in Rares Bogdan,

Este prima oară in cinci ani când voi privi emisiunea fratelui meu de Nebunie liberă cu emoția unui debutant. Sunt, fără voia mea transformat din actant, secundar desigur in simplu telespectator, și ma încearcă o ciudata emoție!

Am citit toată ziua comentariile de pe câteva pagini de Facebook și am pendulat între bucuria descoperirii unei solidaritati și prietenii organice cu publicul Jocuri de putere și Tristețea constatării unei radicalizari care nu admite nuanțe ci numai tuse groase...in cei cinci ani de sănătoasă complicitate intr-u combaterea mizeriei politice, mafiei, imposturii și gravei incompetente și promovarea unei Romanii superbe, cu valori și adâncimi profunde m-am asigurat fără nici o îndoiala ca Rares este un om providențial de care țara noastră are nevoie pentru a putea înțelege bine granița unde lumina se întâlnește cu umbra, adevarul cu manipularea și Esența cu derizoriul!

Rares a reușit alături de admirabilii săi invitati sa cartografieze zonele de impact ale politicii externe, sa marcheze faliile periculoase ale politicii interne și sa așeze pe soclul marile noastre valori de patrimoniu.

Nici un alt realizator tv nu a reușit sa cuprindă cu pasiune vie toate domeniile fundamentale care definesc o națiune!

O sa-mi fie foarte dor de aceasta magica atmosfera și unica totodata care se naște zilnic in platoul Jocuri de putere! Nu eu am decis sa ma exclud din formula, dar accept ca toate au un final, oricât de dureros ar fi.

Aveți încredere in Rares Bogdan, eu știu ca el va rămâne același luptător la baioneta cu nedreptatea, ticăloșia și Trădarea interesului național și deopotrivă exegetul marilor noastre valori culturale, artistice și un mare iubitor de frumos!

Nu confundați vremelnicul interes mercantil al unora de pe lângă Rares cu determinarea lui de a oferi publicului acea normalitate jurnalistica, atât de rară in peisajul nostru mediatic! Rămâneți alături de el!

Le multumesc tuturor invitaților cu care am petrecut sute de nopți admirabile, minunatei echipe de producție, personalului tehnic de o înaltă ținuta profesională și umană! Îmi veți lipsi... dar sunt convins ca in viața asta ne vom mai reîntâlni, fie la ceas de maxima audiența, fie la ceas de taina!

Nu port resentimente nimănui, prefer sa păstrez lumina și sa ignor întunericul care s-a cuibărit uneori printre și peste noi!

Va iubesc! Numai uniți putem învinge Ciuma Roșie, acest blestem care tine in genunchi România de atâta amar de vreme!

Succes frate Rares! Toate speranțele mele stau in puterea ta de a păstra aceeași conduita morala și patriotica!” a fost mesajul lui Oreste care l-a emoționat pe Rareș Bogdan.






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”