VIDEO Răscolitor mesajul acestui veteran rus: „Domnule Putin, opriți acest masacru teribil și inutil. Nu puteți învinge un popor care nu vă dorește!”

VIDEO Răscolitor mesajul acestui veteran rus: „Domnule Putin, opriți acest masacru teribil și inutil. Nu puteți învinge un popor care nu vă dorește!”

Un veteran rus al celui de-al Doilea Război Mondial în vârstă de 97 de ani a reacționat la invazia armatei ruse în Ucraina, vorbind cu un accent furios la adresa lui Putin.

Pe canalul de YouTube „Deceived Russian”, veteranul îi îndeamnă pe ruși să nu ucidă ucraineni.

Cel ce a supraviețuit ororii celui de-al Doilea Război Mondial, nu poate rămâne tăcut privind ce se întâmplă și cere compatrioților săi să nu devină criminalii.

„Trimiteți din nou tinerii să moară. Pentru ce? Și câți vor fi infirmi, câți tineri vor fi răniți, a căror viață întreagă va fi distrusă! Un biet soldat luptă nu pentru că vrea să lupte, ci pentru că îi ordonă comandanții”, spune veteranul ce cu dificultate își reține emoțiile.

"Domnilor, comandanților, veniți-va în fire! Domnule Putin, opriți acest masacru teribil și inutil! Așezați-vă la masa negocierilor și vorbiți ca un om. Nu puteți învinge un popor care nu vă dorește!" spune veteranul de 97 de ani.

Abonații canalului nu au rămas indiferenți la ceea ce au auzit, lăsând numeroase comentarii:

„Un veteran de 97 de ani care a supraviețuit ocupației naziștilor și-a păstrat mintea umană, și-a păstrat sufletul, spre deosebire de acest Hitler! Când vorbește un veteran adevărat, îi curg lacrimi din ochi. Când vorbește un general deghizat, cineva vrea să-și ascundă ochii de rușine. Este o rușine pentru veteranii noștri ceea ce se întâmplă...”, scrie un comentator.

”Bravo veteranului, multa sanatate!!! Organizatorilor mitingului de susținere a războiului - o mie de blesteme!! Ce discurs clar! Nu i-aș da niciodată acestui om de aur anii lui. Tinerete, ascultă-l pe veteran, nu te duce în acel abator”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...