VIDEO Recrutul ăsta rus n-a mai ajuns pe front, l-a călcat TAB-ul chiar la adunarea dinaintea plecării

VIDEO Recrutul ăsta rus n-a mai ajuns pe front, l-a călcat TAB-ul chiar la adunarea dinaintea plecării

„A doua armată a lumii” nu dă nici două ruble pe viața recruților mobilizați și comite eroare după eroare, fapt conduce tot mai clar la ideea că Rusia va pierde clar un război convențional cu Ucraina.

Pe rețele sociale a apărut un videoclip care arată o unitate formată de recruți mobilizați care așteaptă să meargă pe front în Ucraina.

Soldații stau aliniați în așteptarea camioanelor militare care ar urma să îi ducă la război.

Doar că pentru un soldat care stătea în linie întâmplarea face ca primul TAB sosit să îl calce pur și simplu și să treacă nestingherit mai departe.

Din imagini se observă cum soldatul care a fost accidentat de TAB se ridică și face câțiva pași apoi cade la pământ.

Nici recruții care ajung pe front nu au o viață prea lungă. De la începutul mobilizării , brigăzi întregi de mobilizați neantrenați au fost abandonați pe câmpuri, fără hrană, medicamente și fără tehnică de luptă.

Mulți au ales să se predea în timp ce alții au căzut sub focul ucrainean. Este și cazul a trei ruși mobilizați pe 27 septembrie și deja 3 zile mai târziu au ajuns în tranșeele de la Svatove, fără nicio pregătire sau provizii. Au avut norocul de a fi dat peste un punct de control ucrainean în drum spre ieșire, unde au reușit să se predea.

Zelenski spune că comandanții ruși folosesc soldații mobilizați drept "carne de tun", dar acest lucru creează o presiune esențială asupra apărătorilor ucraineni.

"Acum, Rusia aruncă pe front mii dintre oamenii săi mobilizați. Aceștia nu au o pregătire militară semnificativă, dar comandamentul lor nu are deloc nevoie de ea. Ei se așteaptă ca rușii mobilizați să poată supraviețui războiului cel puțin câteva săptămâni, apoi să moară, după care îi vor trimite pe cei noi pe front.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul Rusiei? / Noi amănunte despre lectorul universitar mort într-un accident de bicicletă la doar 47 de ani

2 O imagine care ar trebui să dea fiori rușilor...

3 Baronul PSD Arsene, prins între 2 grupări de interlopi în Italia?

4 Sorana Cîrstea a dezvăluit secretul transformării ei: Declarații tari după parcursul din America

5 Un adevăr crunt din Ucraina...