VIDEO revoltător! Bărbat bruscat de pesediști la Craiova după ce i-a strigat Vioricăi Dăncilă „Analfabeta!“. Incidentul a avut loc în centrul oraşului

VIDEO revoltător! Bărbat bruscat de pesediști la Craiova după ce i-a strigat Vioricăi Dăncilă „Analfabeta!“. Incidentul a avut loc în centrul oraşului

VIDEO revoltător! Bărbat bruscat de pesediști la Craiova după ce i-a strigat Vioricăi Dăncilă „Analfabeta!“. Incidentul a avut loc în centrul oraşului. Un tânăr din Craiova a fost bruscat de mai mulţi membri PSD în faţa universităţii din Bănie, unde premierul Viorica Dăncilă a asistat în cursul zilei de luni, 1 octombrie, la deschiderea anului universitar.

Tânărul a strigat „Analfabeta!“ la adresa premierului, cu puţin timp înainte ca Viorica Dăncilă să părăsească sediului Universitării Craiova în coloana de maşini oficiale. În jurul lui, şi-au făcut imediat apariţia mai mulţi bărbaţi, consilieri locali sau judeţeni din partea PSD, care aşteptau pe trotuar, la ieşirea din curtea universităţii.

Printre ei, consilierul local Mihai Marius şi consilierul judeţean Alexandru Opran. Primul l-a îmbrâncit pe tânăr, iar al doilea l-a ameninţat cu o umbrelă şi i-a strigat "Marş!". Apropiaţii celor doi consilieri l-au luat de gât pe protestatar, acesta s-a dezechilibrat câteva secunde, apoi i-au cerut să dispară din zona Universităţii. La scurt timp după incident, coloana oficială a părăsit sediul instituţiei de învăţământ, iar consilierii PSD au început să aplaude puternic şi să strige numele premierului Dăncilă.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

4 Așa o fi? Atât de grav?

5 VIDEO Faza asta este de la Galați...