VIDEO Român recalcitrant găsit pe stradă fără justificare, pus la pământ de polițiștii spanioli în aplauzele oamenilor

VIDEO Român recalcitrant găsit pe stradă fără justificare, pus la pământ de polițiștii spanioli în aplauzele oamenilor

Un român a fost pus la pâmânt de forțele de ordine din Aviles, Spania și dus în arest, după ce a devenit obraznic cu polițiștii care l-au întrebat de ce este pe stradă în plină interdicție. La finalul operațiunii, oamenii legii au fost aplaudați de la ferestre, informează site-ul  știridiaspora.ro

Un cetățean român care cerșește de obicei la intrarea unui supermarket și care a fost găsit miercuri pe stradă fără o justificare și fără declarație asupra lui, a fost arestat de forțele de ordine. Bărbatul, însoțit de un alt prieten conațional, ce încerca să aplaneze conflictul , a început să devină „obraznic“, astfel că polițiștii s-au văzut nevoiți să apeleze la forță pentru a-l imobiliza și transporta în arest, potrivit El Comercio.

Ieri, Poliția Locală din Avilés (Asturia) l-a arestat pe românul care „a devenit obraznic” față de un ofițer de poliție locală, când a fost întrebat despre prezența sa și cea a unui compatriot în vecinătatea unui supermarket de pe strada Juan XXIII, fără a avea motive realmente întemeiate, potrivit decretului care reglementează starea de urgență în Spania.

Sursa:  știridiaspora.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...