VIDEO România clanului care te duce la moaște. Asta e țara la care visam în '89?

VIDEO România clanului care te duce la moaște. Asta e țara la care visam în '89?

România clanului care te duce la moaște. Asta e țara la care visam în '89?

Un nor de motorină arsă și un val de entuziasm s-au întins, luni seară, peste orașul Voluntari, oferind o imagine greu de descris în cuvinte: 150 de autocare ambalându-și motoarele și 6.000 de oameni dornici să se urce în ele și să pornească spre Iași, la moaștele Sfintei Parascheva.

Este al 11-lea an consecutiv în care primarul Florentin Pandele organizează acest pelerinaj grandios, finanțat din bugetul orașului. Un oraș cu o populație de circa 40.000 de locuitori, din care 15 % au plecat la pupat de moaște tocmai într-o zi de luni, când teoretic ar trebui să înceapă o săptămână de muncă. Printre cei 6.000 de pelerini urcați în autocarele închiriate de primărie nu s-au aflat doar pensionari, ci oameni de toate vârstele: elevi, adolescenți, bărbați în puterea vârstei, mame cu copiii de mână. Cu toții i-au adus mulțumiri primarului Florentin Pandele și au lăudat organizarea ireproșabilă, dezvăluie  Recorder.ro .

 În cele câteva ore pe care le-am petrecut, luni seara, la Voluntari, n-am simțit niciun moment că cineva își pune această problemă. Orașul de la marginea Bucureștiului era îmbrăcat într-o atmosferă de sărbătoare în care toată lumea se bucura de oportunitatea acestei excursii. Priviți:

Costurile totale ale acestei acțiuni finanțate de Primăria Voluntari se ridică la aproximativ 120.000 de euro.






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...