VIDEO Rusia din spatele frontului/„Vara o puteți găsi în St Tropez, unde închiriază o vilă pentru 150.000 de euro/lună, sau pe un iaht în Napoli”

VIDEO Rusia din spatele frontului/„Vara o puteți găsi în St Tropez, unde închiriază o vilă pentru 150.000 de euro/lună, sau pe un iaht în Napoli”

Svetlana Maniovici radiază bogăție. Diamante, blănuri, Rolls Royce-uri - ea are de toate și chiar mai mult. Vara o puteți găsi în St Tropez, unde închiriază o vilă pentru 150.000 de euro/lună, sau pe un iaht în Napoli, se arată într-o postare a Mariei Pevchikh care subiniază diferențele sociale enorme între îmbogățiții Rusiei și oamenii obișnuiți.

Svetlana ManioviciFoto: Sharifulin Valery / TASS / Profimedia

Svetlana adoră cumpărăturile, dar, din păcate, Moscova nu-i satisface nevoile în modă, așa că trebuie să călătorească la Paris.

Își face programări personale la unul dintre cele mai scumpe și discrete magazine de bijuterii fine. Aici își comandă cercei de 150.000 de euro și inele de 104.000 de euro.

Cine este Svetlana?

Nimeni alta decât soția viceministrului rus al apărării, unul dintre cei responsabili pentru invadarea Ucrainei și uciderea a mii de oameni nevinovați. Numele lui este Timur Ivanov. Și da, nu se sfiește să apară cu ea în aceste imagini postate pe rețelele sociale și din care transpare luxul.

Ivanov este șeful departamentului de construcții al Ministerului Apărării. Treaba lui este să construiască orice, de la barăci ale armatei până la biserici militare. Acum este responsabil de „reconstrucția” Mariupolului, orașul pe care Putin l-a șters de pe fața pământului și l-a ocupat.

integral pe twitterul Mariei Pevchikh


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...