VIDEO S-a aflat unde se ascunde coordonatorul jafului/Noi imagini cu indivizii care l-au torturat și ucis pe Adrian Kreiner

VIDEO S-a aflat unde se ascunde coordonatorul jafului/Noi imagini cu indivizii care l-au torturat și ucis pe Adrian Kreiner

Anchetatorii susțin că i-au identificat pe cei trei suspecți care l-au jefuit, torturat și ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu.

Au cerut arestarea lor în lipsă pentru omor calificat și tâlhărie. Singurul ajuns după gratii în acest caz este deocamdată Ilie Sitariu, acuzat că i-ar fi transportat pe cei trei la Sibiu. Iar bărbatul din Dolj reținut din greșeală, a fost eliberat. Tânărul spune că nu are nici un amestec și vrea să-i dea în judecată pe anchetatori.

Imagini noi înregistrate de camerele de supraveghere surprind una dintre mașinile cu care suspecții au ajuns la Sibiu, pe 4 noiembrie, cu două zile înainte de crimă. Proprietarul mașinii este considerat complicele lui Ilie Sitariu.

Între timp, procurorii cer arestarea în lipsă pentru cei trei bărbați acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată. Cel puțin doi dintre criminali au părăsit țara. Unul în Germania, celălalt - considerat coordonatorul jafului - în Belgia. Se numește Cosmin Costinel Zuleam a fost identificat după probe ADN prelevate din casa crimei.

Acesta din urmă este însoțit de iubita lui, suprinsă și ea de camerele de supraveghere, cu o zi înainte, într-un mall din Sibiu. Doi suspecți au mai fost implicați în furturi, tâlhării și înșelăciuni cu carduri, la fel ca Ilie Sitariu, complicele lor, care a fost condamnat în trecut în Statele Unite, după ce a furat de pe cardurile unor americani peste 120.000 de dolari.

Sursa: Pro TV


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

3 Apropo de războiul din Ucraina, sâmbătă seara, în Târgul de Crăciun din București aveai senzația că ești la Kiev...

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 Președintele Bulgariei / Condițiile Austriei pentru primirea României și Bulgariei în „Air Schengen”, inacceptabile