VIDEO Să vadă și „zmeii” noștri/Priviți ce-a fost vineri la Stuttgart/Ce este mișcarea „Querdenken”, care câștigă teren în Germania

VIDEO Să vadă și „zmeii” noștri/Priviți ce-a fost vineri la Stuttgart/Ce este mișcarea „Querdenken”, care câștigă teren în Germania

La Stuttgart au fost pe străzi peste 10.000 de oameni, conform presei locale . Totul, pe fondul intensificării dezbaterii cu referire la înăsprirea restricţiilor antiepidemice anunțate de autoritățile germane.

Mișcarea „Querdenken” câștigă teren în Germania. Cine sunt adepții

Noua mişcare de protest ce se împotriveşte restricţiilor dictate de cancelarul Angela Merkel s-a autodenumit „Querdenken” („Anticonformist”). De la începutul pandemiei, „Querdenken” a organizat numeroase demonstraţii în toată Germania, la care au luat parte, în total, sute de mii de oameni. În rândurile ei se regăsesc membri ai extremei stângi, adepţi ai teoriilor conspiraţiei, antivaccinişti, dar şi simpatizanţi ai extremei drepte.

Importante mișcări de stradă au avut loc sâmbătă, 3 aprilie, şi în alte oraşe germane. S-a ieșit la protest inclusiv la Berlin, dar cel mai de impact a fost mitingul de la Stuttgart.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”