VIDEO Scene MAFIOTE în Senatul României! Useriștii, blocați de bodyguarzi să intre în plen! Un condamnat trimis de Dragnea, persoană fizică, a intrat pentru a da indicații de vot!

VIDEO Scene MAFIOTE în Senatul României! Useriștii, blocați de bodyguarzi să intre în plen! Un condamnat trimis de Dragnea, persoană fizică, a intrat pentru a da indicații de vot!

Scene mafiote în Senatul României! Useriștii, blocați de bodyguarzi să intre în plen! Un condamnat trimis de Dragnea, persoană fizică, a intrat în plenul Camerei Deputaților pentru a da indicații de vot!

Deputatul USR Catalin Drula l-a fotografiat, in Parlament, pe secretarul general al PSD, Marian Neacsu in timp ce le da ordine parlamentarilor PSD. Neacsu, condamnat penal, nu este parlamentar.

„Colegii mei deputati sunt blocati in mod abuziv de staff-ul tehnic sa asiste la lucrarile Senatului. ‘Asa ni s-a dat dispozitie.’

In acelasi timp, in plenul Camerei Deputatilor un domn care nu este parlamentar zburda liber si da comenzi majoritatii care sunt executate prompt.

Domnul Marian Neacsu, secretarul general al PSD. Condamnat penal pentru ca si-a angajat nelegal fiica, nu a mai putut deveni parlamentar in legislatura aceasta. Din ce inteleg, modificarile la legea ANI trecute ieri in Senat il ‘spala’ si pe dumnealui.

Dl. Neacsu da comenzile in plenul Camerei Deputatilor de la loc de cinste in dreapta prezidiului. Nu e clar in ce calitate ocupa acel loc (unde stau de obicei ambasadorii, fosti sef de stat, invitatii de marca). Dar e clar din cum se misca lucrurile ca de acolo vine comanda la PSD.

In acest timp, unor demnitarii – deputatii USR – li se interzice accesul la lucrarile Senatului. Asa arata cand Parlamentul e luat pe persoana fizica”, scrie Drula pe Facebook.

In febnruarie 2016, Marian Neacsu a fost condamnat definitiv de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese.

Marian Neacsu si-a angajat nelegal fiica la biroul sau parlamentar. Instanta a stabilit in cazul liderului PSD un termen de incercare de 2 ani si 6 luni.

Un complet de cinci judecatori de la instanta suprema a admis apelul declarat de Parchetul General si l-a condamnat pe Marian Neacsu la sase luni inchisoare cu suspendare, dupa ce acesta primise la instanta de fond, in februarie 2015, o amenda penala de 2.000 de lei.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…