VIDEO Scene răvășitoare din clinicile de mame-surogat din Ucraina. Sute de nou-născuți au rămas blocați „pe stoc” din cauza pandemiei

VIDEO Scene răvășitoare din clinicile de mame-surogat din Ucraina. Sute de nou-născuți au rămas blocați „pe stoc” din cauza pandemiei

Peste 500 de nou-născuți, „comandați” de occidentali înstăriți, prin intermediul agențiilor de mame-surogat, așteaptă acum să fie ridicați în mai multe clinici din Ucraina. Interdicțiile de călătorie aduse de pandemia globală de Covid-19 ar putea, însă, să anuleze multe dintre „comenzi”, potrivit publicației RMX.

O înregistrare video tulburătoare surprinde zeci de bebeluși lăsați în grija clinicii BioTexCom din Kiev, firmă de „reproducere umană”, după cum se arată în descrierea centrului.

În catalogul firmei, potențialii părinți pot găsi oferte „atractive” la vânzare, însoțite de imagini idilice cu bebeluși zâmbitori. Fiecare nou-născut costă 9.900 de euro, un „chilipir” pentru o persoană înstărită.

Toți acești copii sunt „comenzi neridicate” ale BioTexCom – copiii născuți de femei sărace din Ucraina.

La această oră, există temeri că numărul mare de prunci rămași pe „inventar” ar putea determina agențiile de surogat din Ucraina să vândă copiii oricui se va oferi să-i cumpere, scrie RMX.

Ucraina este cunoscută ca fiind una dintre principalele țări furnizoare de pe piața din Europa a mamelor-surogat. Și una dintre cele mai ieftine. Multe cupluri gay apelează de obicei la astfel de clinici.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante