VIDEO Scene REVOLTĂTOARE la metrou! Se strigă LIBERTATE, LIBERTATE!/UPDATE

VIDEO Scene REVOLTĂTOARE la metrou! Se strigă LIBERTATE, LIBERTATE!/UPDATE

Scandal la iesirea de metrou pe partea iesirii catre Universitate. Jandarmii au blocat iesirea si ii indruma pe protestatari sa iasa la TNB, pe motiv ca la Universitate e plin. Oamenii sunt furiosi si striga “libertate”.

UPDATE/18.30: Jandarmii se dau in laturi si de la metrou si lasa lumea sa iasa pe partea cu Universitatea. Acum se iese lejer

18.21: La metrou, la Universitate se striga “Jandarmeria apara hotia”, “Jos comunismul”, “PSD ciuma rosie”

Ora 18.19: Polițisti in civil legimiteaza si verifica rucsacurile celor care vin la protest pe stradutele dinspre Arhitectura

18.18: Tensiunile dintre jandarmi si protestatari inca nu s-au stins pt ca toti oamenii care ies de la metrou vor sa mearga la Unversitate. Protestatarii striga "pedofilii" catre jandarmi.

18:14 - Sunt sute de oameni blocati in pasajul de la Piata Universitatii, relateaza Digi 24. Oamenii sunt impiedicati astfel sa intre pe partea carosabila si sa interupa circulatia.

18:12 - Au fost imbranceli la Universitate, intre manifestanti si jandarmi. O gura de metrou este blocata de oamenii legii, iar protestatarii nu sunt lasati sa iasa, relateaza televiziunile de stiri.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...