VIDEO Scene șocante cu un prost din România în biroul premierului israelian! Netanyahu a crezut, câteva secunde, că Bubble a lătrat la el!

VIDEO Scene șocante cu un prost din România în biroul premierului israelian! Netanyahu a crezut, câteva secunde, că Bubble a lătrat la el!

Scene șocante cu un prost din România în biroul premierului israelian! Netanyahu a crezut, câteva secunde, că Bubble a lătrat la el! Fraților, voi ați auzit de unul Iosif Bubble? Care, dintr-un milog căruia politicienii îi aruncau câte-un oscior la negru, a ajuns acum un fel de Ioșca Mondialu? E cam varianta din presă a miniștrilor din guvernul Proastei de la Videle. 

via GIPHY

Acest caricatur a ajuns să-i ia, de la fața locului, un interviu unuia dintre cei mai puternici oameni ai planetei, prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu. Dăm la o parte faptul că vorbește și înțelege o engleză vasilesciană, dar aproape că l-a băgat în răcori pe Netanyahu, la un moment dat, când bietul om a crezut că Mondialu latră la el!

Priviți și ascultați de la minutul 01.45:

via GIPHY

Mondialu: - Însă deocamdată doar Guatemala și SUA au anunțat că își vor muta ambasadele la Ierusalim.

Benjamin Netanyahu: - Cred că multe țări vor lua exemplu. Avem discuții cu mai multe țări.

Reporter: - Hau(Cum)?

Benjamin Netanyahu: - Cum vorbi? Este ușor. Vorbim pur și simplu. Cred că există un interes din partea mai multor țări să procedeze la fel. După ce SUA își vor muta ambasada, mă aștept ca și alte țări să facă la fel în scurt timp.




Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...