VIDEO Sclavii PSD din Poliție l-au „rugat” pe omul care a scris mare „MUIE PSD” pe câmp să șteargă mesajul!

VIDEO Sclavii PSD din Poliție l-au „rugat” pe omul care a scris mare „MUIE PSD” pe câmp să șteargă mesajul!

Sclavii PSD din Poliție l-au „rugat” pe omul care a scris mare „MUIE PSD” pe câmp să șteargă mesajul! Sorin Bobiș, un horticultor din Cluj care a scris pe un câmp cu tractorul un mesaj anti-PSD, a scris vineri seară pe Facebook că a fost rugat de Poliție să șteargă mesajul. El le-a adresat utilizatorilor de pe Facebook și întrebarea dacă a încălcat o lege atunci când a scris mesajul.

Reamintim că Bobiș a scris pe câmp cu litere mari care pot fi văzute din avion, din apropierea pistei, mesajul: Muie PSD. Vice a stat de vorbă cu el. ”Joi seară a lucrat timp de vreo trei ore împreună cu un prieten. Au avut nevoie doar de un GPS, niște calcule, un tractor și un combinator, și literele înalte de 60 de metri și groase de trei metri au fost gata în câteva ore”, scrie Vice.com.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...