VIDEO „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță”/Andra, acuzată că a „stâlcit imnul” la meciul România-Elveția?

VIDEO „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță”/Andra, acuzată că a „stâlcit imnul” la meciul România-Elveția?

Andra a cântat live, pe stadionul național, imnul României, înainte de meciul dintre România și Elveția. 50.000 de oameni au intonat, alături de celebra artistă, „Deșteaptă-te, române!”, a cărei interpretare a fost impresionantă.După ce a interpretat Imnul Național, Andra a scris despre acest moment emoționant pe rețelele de socializare.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună ‘Hai România’ este absolut extraordinar!”, a scris soția lui Cătălin Măruță pe Instagram.

De asemenea, Andra a precizat că s-a simțit foarte fericită că a avut ocazia să cânte imnul alături de suporteri. „Bucuria de a cânta imnul României alături de cei mai adevărați suporteri este pur și simplu de neegalat! Împreună formăm cea mai puternică voce de susținere a echipei noastre”, a mai scris artista pe rețeaua de socializare.

Andra a reacționat după ce a primit mesajul: „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul”

Deși majoritatea internauților au felicitat-o pentru interpretarea sa, au existat și guri rele, care au găsit ceva de comentat.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând „croiește-ți altă soarte””, a comentat o persoană. Andra nu a vrut să lase lucrurile nelămurite, așa că i-a răspuns acesteia în comentarii. „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, este reacția Andrei. Artista, felicitată de vedete pentru interpretarea sa După ce a cântat imnul în fața a 50.000 de persoane, mai mulți artiști au ținut să o felicite pe aceasta pentru momentul de neuitat. „Cât de frumos, cu adevărat emoționant”, a scris Iulia Vântur. „Superb”, a zis și Diana Baicu, în timp ce Cosmin Seleși a aplaudat-o. De asemenea, admiratorii Andrei și-au exprimat și ei încântarea după ce au auzit imnul intonat de Andra.

„Superb! Ești incredibilă”, „Vocea care reprezintă întreaga țară! Totul la superlativ, așa cum faci de fiecare dată. Mândrii de tine cu toții”, „Doamne, ce voce! Mi-au dat lacrimile. Câte emoții când aud imnul României”, „Inegalabilă a fost interpretarea ta”, sunt câteva din aprecierile primite de Andra, după prestația de pe Arena Națională, scrie unica.ro .

Sursă foto: Instagram, Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”