VIDEO Șeful Anticorupției, bot în bot cu șefii CJ/PSD Mehedinți

VIDEO Șeful Anticorupției, bot în bot cu șefii CJ/PSD Mehedinți

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu, lider al PSD Mehedinti, a fost filmat in timp ce ii dadea indicatii comisarului Remus Luca, seful Serviciului Judetean Anticoruptie, parte a Directiei generale Anticoruptie din MAI. Georgescu era insotit de alti doi lideri locali ai PSD. Cand a vazut ca este filmat a incercat sa dispara.

Cel care i-a filmat pe cei doi se numeste Ion Olteanu. In varsta de 65 de ani, acesta se autocaracterizeaza drept „militant civic”: „Daca eu, la 65 de ani si de unu singur, am reusit sa-i bag in sperieti… cam ce s-ar intampla daca ar iesi in strada niste sute de mii… sau milioane?”.

 „Intamplator astazi pe la 13:45 l-am surprins pe Seful Serviciului Anticoruptie din Mehedinti, adica seful celor ce fac urmarirea penala in dosarele DNA (de fapt este DGA – n.red), la sueta pe la colturi cu Presedintele C.J. Mehedinti si cu doi consilieri judeteni, toti de la ciuma rosie. Cand m-au vazut ca-i filmez au fugit… ca sobolanii. Eu chiar nu-i inteleg, daca nu fac nimic ilegal si nici nu au nimic de ascuns… de ce mama dracului fug de mine precum dracu de tamaie?”, a scris protestatarul pe Facebook.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante