VIDEO senzațional! „Prezența dumneavoastră aici ne demonstrează că circul românesc are viitor“

VIDEO senzațional! „Prezența dumneavoastră aici ne demonstrează că circul românesc are viitor“

Directorul Circului din București i-a spus miercuri Gabrielei Firea că prezența ei la dezvelirea monumentului dedicat Printului Rainier dovedește că circul are „un foarte frumos viitor”, potrivit  Recorder.ro .

„Prezența dumneavoastră aici, doamnă primar general, ne dovedește o dată-n plus că circul românesc nu are numai un trecut și un prezent, ci și un foarte frumos viitor“, a declarat Bogdan Stanoevici.

Recorder.ro  a realizat si un material video cu evenimentul de miercuri:

În București, pe aleea Circului, s-a inaugurat ieri un monument statuar care îl are în centru pe Prințul Rainier al III-lea de Monaco (trecut la cele veșnice acum 12 ani). Rainier este părintele Festivalului Internațional de Circ de la Monte Carlo, acolo unde și circarii români și-au dat, în vechime, măsura talentului. Drept mulțumire că ne-a chemat ca să-l distrăm, i-am dat prințului și o statuie în fața Circului Globus + un ansamblu de figurine burlești.

Preț total: 1.8 milioane de euro

 Cumpărător: Primăria Municipiului București prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic

Semnătură de primire: Gabriela Firea

Achitat cu banii jos de către veselul popor român.

 În discursul de dezvelire, Gabriela Firea a recunoscut că n-a fost ieftin, dar, a mai spus ea, dacă ne gândim la ce înseamnă Prințul de Monaco pentru noi, nimic nu este prea scump. La această aserțiune a răspuns scurt un român aflat în treabă pe-acolo: „N-am prea auzit de băiatu’ ăsta în istorie“.

Așadar, aleea Circului. Circulația oprită, poliție peste tot, fanfară, moment artistico-erotic prezentat de o grupă de tineri circari pe muzica This is a man’s world. Pe covorul roșu, în rolurile principale, două femei:  Gabriela Firea și Principesa Stephanie de Monaco – fiica celui nemurit în fața circului.

Bogdan Stanoevici, directorul Circului, pajul perfect, saltimbancul personal al primarului general, a deschis seara cu o formulă care a lăsat cu gura căscată tot cartierul Tei: „Alteța voastră serenisimă, bine ați venit la noi în România!“.

Gabriela Firea, serenisimă și ea, îmbrăcată regulamentar în ie, a încununat seara cu un splendid derapaj geografic: prin dezvelirea acestui prinț de Monaco, Bucureștiul își confirmă numele de micul Paris.

 Dar cel mai frumos moment a fost, totuși, acela în care Stanoevici a rostit această frază demnă de așezat în orice manual de autosabotaj politic: „Prezența dumneavoastră aici, doamnă primar general, ne dovedește o dată-n plus că circul românesc nu are numai un trecut și un prezent, ci și un foarte frumos viitor“.

La final s-a strigat „Trăiască Circul!“, iar doamna primar general a spus „Doamne ajută!“.

PS: Pentru cei care nu sunt din București sau nu cunosc zona Circului, facem precizarea că evenimentul de ieri a avut loc peste gard de Spitalul Colentina, locul ăla de unde, luna trecută, doi neurochirurgi și-au dat demisia că n-aveau ață de cusut.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...