VIDEO Simona Halep: „Domnul Boc e senzațional! Ne-a transmis și nouă energia sa pozitivă”

VIDEO Simona Halep: „Domnul Boc e senzațional! Ne-a transmis și nouă energia sa pozitivă”

Simona Halep: „Domnul Boc e senzațional! Ne-a transmis și nouă energia sa pozitivă.”Tenismenele române au fost impresionate de galeria care le-a susținut astăzi la Ostrava, în meciul cu Cehia, din Cupa Federației (Fed Cup). Șef de galerie, ad-hoc, a fost primarul Clujului, Emil Boc.

Acesta a captat atenția tuturor dupa ce a venit la arena din Ostrava cu o tobă uriașă, în care a bătut frenetic. Camerele de filmat ale televiziunii din Cehia au oferit foarte des cadre cu el în timpul meciurilor jucate de Mihaela Buzărnescu și de Simona Halep.

Inclusiv tenismena numărul 1 a României a observat pasiunea cu care o susține Emil Boc. Simona Halep a spus la conferința de presă: „Domnul Boc e senzațional! A călătorit atât de mult și ne-a transmis și nouă o energie pozitivă prin comportamentul său. Ne ajută foarte mult. A venit aici special pentru noi”.

Primarul Clujului a devenit un fan al tenisului în ultimii ani, iar echipa de Fed Cup a disputat meciurile importante în Sala Polivalentă din orașul ardelean.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?