VIDEO Simona Halep: „Domnul Boc e senzațional! Ne-a transmis și nouă energia sa pozitivă”

VIDEO Simona Halep: „Domnul Boc e senzațional! Ne-a transmis și nouă energia sa pozitivă”

Simona Halep: „Domnul Boc e senzațional! Ne-a transmis și nouă energia sa pozitivă.”Tenismenele române au fost impresionate de galeria care le-a susținut astăzi la Ostrava, în meciul cu Cehia, din Cupa Federației (Fed Cup). Șef de galerie, ad-hoc, a fost primarul Clujului, Emil Boc.

Acesta a captat atenția tuturor dupa ce a venit la arena din Ostrava cu o tobă uriașă, în care a bătut frenetic. Camerele de filmat ale televiziunii din Cehia au oferit foarte des cadre cu el în timpul meciurilor jucate de Mihaela Buzărnescu și de Simona Halep.

Inclusiv tenismena numărul 1 a României a observat pasiunea cu care o susține Emil Boc. Simona Halep a spus la conferința de presă: „Domnul Boc e senzațional! A călătorit atât de mult și ne-a transmis și nouă o energie pozitivă prin comportamentul său. Ne ajută foarte mult. A venit aici special pentru noi”.

Primarul Clujului a devenit un fan al tenisului în ultimii ani, iar echipa de Fed Cup a disputat meciurile importante în Sala Polivalentă din orașul ardelean.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…