VIDEO Simona Halep, surprinsă la o clinică alături de un bărbat misterios

VIDEO Simona Halep, surprinsă la o clinică alături de un bărbat misterios

Simona Halep a fost zărită luni seară, la o clinică din zona Floreasca, unde a petrecut timp de două ore. Tenismena a descins cu nonșalanță din mașina BMW, proprietate personală, fiind însoțită și de un bărbat misterios ce părea a fi extrem de grijuliu cu fosta campioană. Acesta a fost atent să parcheze bolidul sportivei și să se asigure că Halep nu este fotografiată de «intruși», dar iată că paparazzii Click! au fost pe fază, dezvăluie click.ro .

Simona Halep încearcă să nu se lase afectată de scandalul dopajului în care este implicată și despre care vuiește întreaga mass-media din țară și de peste hotare. Campioana s-a refugiat alături de familie și apropiații care o susțin și o ajută să treacă mai ușor prin această perioadă deosebit de grea din viața ei. Tenismena a mers luni seară la o clinică dintr-o zonă de fițe a Capitalei, cartierul Floreasca, dar nu singură, ci însoțită de un bărbat misterios care se purta foarte atent cu fosta campioană și avea grijă să o țină cât mai ferită de ochii curioșilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro