VIDEO Slugoi de la PSD căutând disperat mânușița șefei DNA. Sau cum a fost la dineul de la Cotroceni

VIDEO Slugoi de la PSD căutând disperat mânușița șefei DNA. Sau cum a fost la dineul de la Cotroceni

Purtatorul de cuvant al PSD, slugoiul Adrian Dobre, a căutat disperat mânușița șefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in timpul receptiei oferite de Klaus Iohannis la Cotroceni. Dobre a tinut sa isi faca de lucru in preajma lui Kovesi, care vorbea cu procurorul general, Augustin Lazar. Cand a sesizat ca sefa DNA este libera, Dobre s-a repezit sa ii intinda mana si apoi i-a zambit cu toata gura.

Iata imaginile, filmate de Antena 3:

 

Cand se afla in emisiuni TV, Adrian Dobre are un comportament foarte agresiv la adresa Laurei Codruta Kovesi, pe care a acuzat-o deseori de „politie politica”. La inceputul acesti saptamani, el a sustinut, nici mai mult, nici mai putin, ca Romania nu este primita in Schengen din cauza „abuzurilor” pe care le fac institutiile de forta.

Invitat pentru prima oară la o recepţie a Preşedinţiei României, de către preşedintele Klaus Iohannis, liderul PSD a reuşit să întârzie 35 de minute, apărând în mijlocul discursului preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Până în acest an, Administraţia Prezidenţială îşi făcea un titlu de glorie din faptul că nu invita persoane cu probleme penale la recepţiile de la Palatul Cotroceni. În 2017, la recepţia oferită cu ocazia Zilei Europei această regulă a fost anulată.

Debutul lui Liviu Dragnea la recepţiile oferite de Klaus Iohannis a fost însă neobişnuit: nu numai că a întârziat, dar a şi traversat mulţimea aflatpe peluza palatului chiar prin culoarul din faţa lui Juncker. Astfel, în timp ce preşedintele Comisie Europene vorbea, Liviu Dragnea stătea cu spatele şi dădea mâna cu alţi invitaţi. Exact acelaşi comportament l-a avut şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a sosit la recepţie odată cu aliatul său pesedist, spre şocul consilierei prezidenţiale Delia Dinu, care se ocupă de protocol.

După cele două discursuri – a preşedintelui Iohannis şi a lui Juncker – şeful statului a dat mâna şi a ciocnit o cupă de şampanie cu Dragnea şi Tăriceanu. În schimb, soţia sa, Carmen Iohannis, a schimbat brusc direcţia şi s-a îndreptat spre un grup de elevi pe care părea că îi ştie.

În rest, recepţia oferită de şeful statului a fost lipsită de evenimente deosebite şi a oferit mai degrabă prilejul unor socializări relativ neobişnuite: Traian Băsescu s-a întreţinut cu Ion Iliescu, deputatul PMP Corneliu Bichineţ a discutat cu viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, iar Dacian Cioloş a fost nevoit să îl asculte pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.

Pe aceeaşi peluză cu Dragnea, s-a aflat şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Premierul Grindeanu a sosit la timp şi, întrucât nimeni nu părea că doreşte să stea de vorbă cu el, a abordat-o pe subalterna sa de la Ministerul Dezvoltării, Sevil Shaidehh, care a fost obligată să-l asculte până când au început discursurile oficiale.

Jigodia Națională, deși invitat, n-a „onorat” evenimentul.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia