VIDEO „Șmecher” cu „Bămveu” în trafic, „mielușel” cu bocitoare la secția de Poliție

VIDEO „Șmecher” cu „Bămveu” în trafic, „mielușel” cu bocitoare la secția de Poliție

Poliția Capitalei s-a autosesizat în urma imaginilor apărute în spațiul public miercuri, 26 ianuarie, care a surprins momentul în care doi șoferi s-au dat jos din mașini la un semafor și s-au luat la bătaie. Șoferul care a provocat conflictul a fost reținut de poliție, scrie ziare.com .

Conform unui comunicat transmis de poliție, forțele de ordine s-au sesizat din oficiu pentru a-i identifica pe cei implicați în altercație iar ulterior i-au identificat pe șoferul BMW-ului, cel care a provocat bătaia și soția acestuia.

„În urma audierii acestora, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, față de ambele persoane, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au transmis polițiștii.

Conform unor surse judiciare, șoferul de BMW, cel care a provocat conflictul, a fost „mielușel” la secția de poliție.

În urmă cu o zi, în spațiul public a fost difuzată o filmare înregistrată de camera de bord a unei mașini care a surprins momentul în care două mașini au oprit, iar șoferii au coborât și au început să se lovească.

"Calea 13 Septembrie spre Bulevardul Ghencea. Un șofer de BMW împreună cu partenera lui au început să-l bată pe un domn cu Logan, probabil o fi făcut el ceva. Am surprins cu camera întreaga scenă", a scris cel care a postat filmarea pe YouTube.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...