VIDEO Șmecherii României, petrecere cu zeci de participanți la Clubul Diplomatic din București, în plină pandemie

VIDEO Șmecherii României, petrecere cu zeci de participanți la Clubul Diplomatic din București, în plină pandemie

Petrecere cu zeci de invitați în această seară la Clubul Diplomatic din Parcul Herăstrău, în plină pandemie COVID-19. Poliția a intervenit de mai multe ori și a tăiat amenzi în valoare de 8.000 lei.

Deși toate restaurantele din Parcul Herastrău erau închise, iar majoritatea teraselor erau goale, boxele care bubuiau în aceasă seară în mijlocul parcului au deranjat zeci de locuitori din apropiere.

În jurul orei 19.30 au sosit mai multe echipaje de poliție, atât de la Poliția Națională, cât și de la Poliția Locală a Sectorului 1, relatează G4Media.ro.

În timp ce petrecerea pare că se sparge și o parte din petrecăreți ies pe poarta Clubului Diplomatic, alți zeci de întârziați intra, neștiind ce se întâmplă.

Potrivit surselor G4Media, din cauza faptului ca petrecerea nu s-a încheiat după ce politiștii au venit pentru prima dată, acestia au revenit de mai multe ori și au tăiat amenzi. Dacă inițial au dat o amendă în valoare de 2.000 lei, când au revenit au dat amenzi în valoare de 6.000 lei. În total 8.000 lei.

Până la difuzarea acestei știri, nu se știe cine a fost sărbătoritul sau cine a organizat petrecerea facută în interiorul restaurantului Clubul Diplomaților.

Un lucru este sigur. Potrivit legii, restaurantele pot funcţiona la interior fără a depăşi 50% din capacitate, în judeţele sau localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor de Covid-19 este mai mică sau egală cu 1.5/1000 locuitori. Acolo unde indicele este mai mare de 1.5 şi mai mic de 3/1000 locuitori restaurantele pot funcţiona la interior, dar doar la capacitate de 30%. Unde se depăşeşte pragul de 3/1000 locuitori este interzisă funcţionarea restaurantelor la interior. Bucureştiul intră în această categorie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești