VIDEO-șoc! Niciun reporter de București nu i-a pus întrebarea asta INFRACTORULUI! Priviți-i fața!

VIDEO-șoc! Niciun reporter de București nu i-a pus întrebarea asta INFRACTORULUI! Priviți-i fața!

Video-șoc la Zalău! Niciun reporter de București nu i-a pus întrebarea asta infractorului de Teleorman! Priviți-i fața! Ce ne spune întâmplarea asta? Ce se pariază de vreo lună. Că peste tot pe unde va apărea Dragnea vor fi doar microfoane. La care va spune ce vrea, pentru că nimeni nu va mai întreba ceva de frică să... nu deranjeze. Observați precizarea jurnalistului din provincie: Întrebarea este a mea!

Este normal ca un condamnat penal să ocupe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor într-o ţară europeană, care este în UE de 10 ani? a fost întrebat Liviu Dragnea.

„Mă așteptam că o să apăreți cu asta. Știi care e răspunsul la întrebarea ta? Și vi-l dau tuturor...”, a spus Liviu Dragnea.

„Nu e doar a mea...”, a ținut să precizeze jurnalistul, remarcă ce pare să-l fi iritat ușor pe liderul PSD:

„Pot să răspund sau asta era temă?”, a replicat Liviu Dragnea, apoi a continuat: „Asta o hotărăsc oamenii. Din moment ce oamenii m-au votat, înseamnă că pot să ocup această funcție, este foarte simplu”.

Jurnalistul a insistat: „Este demn?”

Iar răspunsul lui Liviu Dragnea a fost categoric: „Nu există nimeni în lumea asta care să își permită să se autointituleze autoritate morală peste votul pe care îl dau oamenii, așa cum îl dau, este foarte simplu, ăsta este răspunsul la întrebare. Mulțumesc, ți-ai atins obiectivul”, a încheiat el adresându-se jurnalistului.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...