VIDEO-ȘOC cu Întrebuci! Ascultați cum vorbește javra lui Dragnea cu o fată de la RezistTV!

VIDEO-ȘOC cu Întrebuci! Ascultați cum vorbește javra lui Dragnea cu o fată de la RezistTV!

Apar noi imagini din timpul agresiunilor comise la Inalta Curte de Casatie si Justitie de catre secretarul general adjunct al PSD, Întrebuci, impreuna cu grupul de interlopi adus pentru protejarea lui Liviu Dragnea. Stefanescu a fost la un pas sa o loveasca pe o tanarareporteră de la Rezist TV.

Cand Întrebuci a ajuns la Curtea Suprema, impreuna cu interlopii, o reporteră l-a abordat intrebandu-l daca are ceva de transmis. Stefanescu a reactionat imediat foarte agresiv, golaneste, sustinand ca aceasta este „smechera”,  „bine imbracata” si „obraznicuta”. Cand aceasta i-a replicat ca are bani pentru ca munceste si plateste taxe ca sa aiba de unde fura liderii PSD, Stefanescu a fost la un pas sa o loveasca, fiind impiedicat de catre unul dintre insotitori. „Eu sa fur, ma? Mai, fetita…, mai”.

 Ulterior, liderul PSD a continuat sa se comporte golaneste, in timp ce un interlop aflat langa el o privea provocator pe protestatara. „Ce frumoasa esti, mor cand te vad”, spune liderul PSD.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”