VIDEO Soldații Rusiei se răscoală. Ce-a pățit un ofițer de top care i-a amenințat pe noii recruți: ”Sunteți toți carne de tun!”

VIDEO Soldații Rusiei se răscoală. Ce-a pățit un ofițer de top care i-a amenințat pe noii recruți: ”Sunteți toți carne de tun!”

Degringolada existentă în taberele de noi recruți adunați de Rusia în urma ordinului de mobilizare parțială emis de Vladimir Putin e vizibil într-un filmuleț ajuns pe rețelele de socializare, scrie Ziare.com.

Astfel, conform presei internaționale, un ofițer rus de top a primit mai multe lovituri în figură de la recruții furioși, după ce acestora din urmă li s-a spus că viața lor va fi aruncată în prima linie în Ucraina.

Recruții mobilizați s-au întors împotriva locotenentului-colonel rus după ce acesta le-a transmis răspicat subordonaților: „Sunteți toți carne de tun, vă confruntați cu măcelul”.

Ofițerul de rang înalt a suferit fracturi la nivelul feței, în evaluările emise de aramta rusă arătându-se că „toți agresorii erau beți”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990