VIDEO spectaculos filmat într-o pădure din Munţii Apuseni: două căprioare atacate de un râs

VIDEO spectaculos filmat într-o pădure din Munţii Apuseni: două căprioare atacate de un râs

Reprezentanţii Parcului Natural Apuseni au realizat o filmare spectaculoasă într-o pădure din această zonă a ţării. În cadrul activităţillor de monitorizare a faunei au susprins pe imagini un râs care atacă două căprioare.

”Ca orice felin sălbatic râsul (lynxul) este setos de sânge şi atacă orice vietate ce-i iese în cale: de la pasărea cât de mică până la cocoşul-de-munte şi de la micile rozatoare până la ciuta de cerb”, susţin reprezentanţii Parcului Natural Apuseni în comentariul care însoţieşte filmarea postată pe internet. În filmuleţ se pot observa două ciute (căprioare), care la un moment dat încep să fugă speriate, iar în urma acestora apare un râs.

Deşi are o statură foarte mică, râsul reuşeşte să le pună pe fugă pe cele două animale sălbatice mult mai mari. Peste câteva momente, prin faţa camerei de luat vederi amplasată în pădure apare şi un exemplar spectaculos de cerb, care le urmează pe cele două ciute.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…