VIDEO Stare de șoc în Grecia după răpirea și uciderea tinerei poloneze de 27 de ani

VIDEO Stare de șoc în Grecia după răpirea și uciderea tinerei poloneze de 27 de ani

Anastazja Rubinska, in varsta de 27 de ani, o cetateana poloneza disparuta luni, pe insula Kos, a fost gasita moarta duminica, fiind descoperita de un voluntar care s-a alaturat cautarilor intense ale femeii disparute.

Potrivit AMNA, citata de Greek Reporter , trupul ei a fost gasit gol si infasurat intr-un cearsaf, in timp ce partea de sus era in plus acoperita cu o punga de plastic.

Politia se concentreaza acum pe rezolvarea crimei, deoarece principalul suspect, un barbat din Bangladesh, care a fost arestat sambata, nu a marturisit crima.

Locul in care Anastasja a fost gasita ucisa, sub un copac si acoperit de frunze si crengi, se afla la aproximativ un kilometru de casa barbatului din Bangladesh, in varsta de 32 de ani, arestat in ziua precedenta sub suspiciunea de rapire.

Telefonul mobil al lui Rubinska a fost de asemenea gasit sambata, la o jumatate de kilometru de casa suspectului, cu cartela SIM scoasa.

Presa elena a relatat ca ADN-ul ei a fost gasit in casa suspectului si ca anchetatorii politiei au observat pe corpul lui zgarieturi si semne de lupta, care, sustine el, provin de la un accident rutier pe care l-a avut recent.

Suspectul ar fi declarat politiei ca Anastazja si el au intretinut relatii sexuale in casa sa inainte de a o lasa la un loc de unde partenerul ei urma sa o ia.

Rubinska ajunsese pe insula Kos din Dodecanez impreuna cu partenerul ei polonez pentru a lucra intr-un hotel din zona Tigaki-Marmari in timpul sezonului estival.

Ea a fost data disparuta marti de partenerul ei. Acesta a declarat politiei ca Anastazja l-a contactat luni seara pentru a-i spune ca era beata, iar putin mai tarziu i-a trimis locatia exacta pentru ca el sa o poata lua. Dar cand a ajuns, nu a gasit pe nimeni acolo, iar telefonul ei mobil era inchis.

Ultima captura de pe camerele de supraveghere o arata pe Anastazja intrand intr-un restaurant de tip takeaway din zona cu cateva ore inainte de a disparea, iar ultima data cand a fost vazuta a fost intr-un mini market, unde parea sa fie in stare de ebrietate in timp ce se intalnea cu un grup de patru barbati pakistanezi si din Bangladesh si a plecat cu unul dintre ei – acum principalul suspect – pe motocicleta acestuia.

O cautare intensiva, incluzand politia, pompierii, protectia civila, o echipa de salvare locala si un caine, au incercat sa o gaseasca pe Rubinska.

Mama ei a sosit, de asemenea, din Polonia impreuna cu un detectiv privat pentru a ajuta la cautari.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?