VIDEO Ştefan Mandachi: Un actor din serialul OZARK, de pe Netflix, face apel către americani să ajute Suceava cu donaţii

VIDEO Ştefan Mandachi: Un actor din serialul OZARK, de pe Netflix, face apel către americani să ajute Suceava cu donaţii

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a anunţat că iniţiativa sa 1cm.ro, lansată sub îndemnul ”Cumpără centimetri de autostradă şi donează pentru Societatea de Cruce Roşie, Filiala Suceava”, a primit susţinere din partea unui actor din filmul OZARK, serial foarte bine cotat pe Netflix.

Este vorba despre actorul Kevin L. Johnson care, la îndemnul sau sugestia unei persoane numită “Andreea”, a făcut un clip video în care îi invită pe toţi americanii care au vizitat Suceava să viziteze site-ul 1cm.ro şi să doneze bani pentru a ajuta oamenii săraci să lupte cu Covid-19.

“Vă rugăm daţi 'share' şi donaţi. Mulţumim!”, şi-a încheiat Kevin L. Johnson apelul pe care îl puteţi urmări aici.

Redăm şi mesajul publicat de Ştefan Mandachi, duminică, pe pagina sa de Facebook:

„Pentru cei care stau pe Netflix am aflat că există un serial, OZARK. E pe locul 8 top Netflix, ceea ce mi se pare uriaş la câte mii e seriale sunt aici. Are nota 8.4 pe IMDB, imens. Eu nu am timp nici să beau apă, darămite să mă uit la seriale, însă un actor din film, Kevin L. Johnson, a făcut un clip pentru SUCEAVA şi 1cm.ro. Eu nu-l cunosc, nu i-am scris, dar l-a rugat probabil cineva, care vede că ne zbatem aici la Suceava.

Probabil că n-a auzit niciodată de oraşul meu, dar face şi el ce poate. Habar n-am cum să-i mulţumesc, dar diseară deschid măcar serialul OZARK. Să văd cât voi rezista ultimul serial a fost Prizon Break, când aveam douăj' de ani şi mă-ncălţam cu fesu'.

Învăţ foarte multe despre noi, românii. Văd cum unii care nici nu pot să pronunţe Suceava (da, e foarte greu de pronunţat pentru americani, am stat în California câteva luni) se chinuie să rostească numele oraşului, ca să ne sprijine. Alţii, din Suceava, dau scroll.

Avem nevoie pe 1cm.ro (one centimeter dot ro poate nu înţelegeţi) să ne ajute şi sportivii şi actorii de la noi. Cum a făcut Nadia Comaneci şi Kevin L. Johnson. Vaai, câte donaţii am strânge la Crucea Roşie Suceava dacă ar pune o vorbă bună (15 secunde) Simona Halep sau Hagi...

P.S. CINE E ANDREEA???? Şi Kevin spune tot de Andreea. Help! Andreea îi motivează pe oamenii ăştia celebri şi eu nu dau de ea!

Clipul tot de la Cezar il Presidente îl am”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...