VIDEO „Sugeţi p...a, fraierilor, sunt interlop“ a scăpat de arest! În 2016, interlopul Moșailov „defila” cu Geoană la primărie!

VIDEO „Sugeţi p...a, fraierilor, sunt interlop“ a scăpat de arest! În 2016, interlopul Moșailov „defila” cu Geoană la primărie!

Ionuț Moșailov, interlopul din Vaslui, a scăpat de arestul la domiciliu vineri, 13 august, după ce a făcut un live-ul pe internet în care a spus că-i pare rău că a fost agresiv și-i îndeamnă pe alții să nu facă ce a făcut el.

Ionuț Moșailov ajunsese în arestul Poliției după ce a „tocmit” o gașcă de bătăuși din localitatea vasluiană Văleni să-i aplice o corecție unui cunoscut care a „îndrăznit” să-i tragă un pumn, distrugându-i reputația de mare șmecher.

A urmat o bătaie generală într-un bar din localitatea Sauca, unde acesta și gorilele sale i-au zdrobit în bătaie pe trei tineri, printre care se afla și cel care l-a dezonorat.

Iată ce spune Moșailov într-un live pe Facebook , din arest la domiciliu, despre faptele sale, pe care acum le regretă, scrie Vremeanoua.ro .

”Măi copii, toate variantele duc la pușcărie”

Cuminte ca un mielușel, cel care în trecut îi umilea pe polițiștii vasluieni, numindu-i „săraci”, și care considera că amenda primită e „înjositor” de mică, acum spune că îi pare rău de tot și că Poliția a făcut bine că l-a băgat la zdup pe un șmecher ca el.

„Unul de vârsta mea poate înțelege, dar nu poate să se mai schimbe ca persoană. Măi, copii, nu încercați niciodată să fiți ca unul pe care îl vedeți pe stradă (n.r. șmecher). Ăla are un nume, o reputație rea, că una bună nu o să o ai niciodată. Să zici că "Doamne, vreau și eu să fiu ca el, să fiu șmecher".

Toate variantele prin care ați încerca să faceți asta nu duc decât la pușcărie. Acum sunt arestat și eu. Am stat pe arest o lună și mai am 3 luni de stat la domiciliu, din cauza la o mică (sic!) bătaie. La început mi s-a părut că, ținând cont că am avut parte de altercații mai ușoare, am încercat să-mi țin numele sus cum am crezut eu mai bine. De multe ori mi-aș fi dorit să fiu fraier. Acum nu vreau să mă plâng de nimic.

Mi-am făcut-o cu mâna mea. Credeam că mă abuzează poliția. Nu știam ce are cu mine, că cel pe care l-am bătut a avut doar vreo două zile de spitalizare”, și-a început acesta spovedania publică.



”Eu acum îmi dau seama că poliția îmi face un bine. Să îmi dea o lecție. Eu deja am învățat-o, însă degeaba încerc să le explic lor că am soția însărcinată, că am copilul cu mâna ruptă. Sunt conștient de ce ei nu vor să vadă greutățile acestea. Noi pe stradă nu le arătăm, Noi pe stradă suntem șmecheri și apoi degeaba te duci la ei cu chestii din acestea?

Eu acum mă gândesc că de ce nu m-am dus să le spun aceste lucruri și înainte să-l bat pe-ăla?

Nu încercați să fiți ca mine, care mă cunoașteți din Vaslui, că asta nu duce nicăieri. Pe mine nu au putut să mă liniștească băieții prin oraș pentru că am avut prea mare bărbăția în mine și nu am putut să mă aplec în fața nimănui. Dar m-a liniștit poliția. Tot m-a liniștit cineva”, a spus interlopul.

Interlopul a mai spus că acum l-au părăsit și prietenii care îl instigau la bătaie și au rămas doar cei care îi spuneau să se potolească. ”Ei mă lăudau când în băteam pe vreunul și ziceau că bine că l-am bătut că era rău. Păi poate le-a greșit lor, poate altuia nu le-a greșit. Le-am dat satisfacție lor și eu intru la pușcărie”, a mai spus Moșailov

Moșailov spera ca prin această spovedanie să le înmoaie inima magistraților, dar să și arate că zilele petrecute în arest preventiv și cele din arest la domiciliu l-au schimbat radical și că nu mai este omul care era înainte.

Și se pare că judecătorii au ținut cont de live-ul interlopului pentru că au schimbat măsura arestului preventiv în cea a controlului judiciar.

Cine este interlopul Ionuţ Moşailov: candidatul la primărie, susținut de Mircea Geoană

În aprilie 2016, Grigore Ionuţ Moşailov şi-a lansat candidatura pentru funcţia de primar al comunei natale, Laza, din partea Partidului Social Românesc (PSRO), fiind susţinut de preşedintele partidului, Mircea Geoană, conform Adevărul.ro .

Prezent la Vaslui pentru lansarea candidaţilor PSRO pentru funcţiile de primar, Mircea Geoană a anunţat, la acea dată, că a găsit aici o echipă dornică de schimbare şi plină de entuziasm, iar obiectivul partidului a fost ca 51% dintre candidaţii la funcţiile de primar să nu fi făcut politică vreodată. Acest criteriu de selecţie a fost suficient pentru filiala PSRO a comunei Laza să îl propună pe Grigore Ionuţ Moşailov pentru funcţia de primar, fiind prezentat şefilor de partid drept „un tânăr de perspectivă“.

Interlopul din Vaslui langa Mircea Geoana

Ulterior i-a fost retrasă candidatura. Mai mult, acesta a fost exclus din partid imediat după publicarea unei poze cu mesajul: ”Fraierilor, sugeţi p...a, sunt interlop”.

”Asta e amenda? Am consumat 200 de lei până ai scris-o”

În luna martie, Ionuţ Mosailov apare într-un videoclip în care îl batjocoreşte pe poliţistul care l-a amendat.

Interlopul îi reproşează poliţistului că i-a dat o amendă prea mică, ”pentru săraci”, întrebându-l dacă e prima dată când amendează ”un şmecher”, conform olt-alert.ro .

Poliţist: Domnule Moșailov, aveţi trei abateri. Nu aţi avut documentele asupra dumneavoastră, nu aţi semnalizat la intrarea şi la ieşirea din sensul giratoriu şi aţi şi turat motorul, tulburând liniştea publică.



Iată dialogul dintre polițist și interlop:

Mosailov: La ora asta o tulbur?
Poliţist: Da. V-am dat avertisment la nesemnalizare şi la tulburare, iar la lipsă documente v-am dat amendă.

Moşailov: Cât? Poliţist: 870 de lei. 435 de lei în cincisprezece zile.
Mosailov: Bătaie de joc!
Poliţist: De ce?
Mosailov: Păi asta e amendă de oameni săraci. De ce nu ai dat şi tu mai mult?
Poliţist: Înseamnă că vă permiteţi, nu?
Mosailov: Pai da, am consumat de două milioane de când stau să scrieţi procesul verbal, că stau cu motorul pornit. Asta e amendă? Dacă ştiam vă dădeam banii şi plecam.
Poliţist: Nu la noi, la primărie! Obiecţiuni aveţi?
Mosailov: Da! E prima oară când daţi amendă la un şmecher, că a durat cam mult!
Poliţist: Serios? Păi până v-am verificat prin staţie… dacă nu aveţi certificat, nu aveţi permis. Eu trebuie să vă verific!
Mosailov: Dar bănuiesc că eşti nou!
Poliţist: De ce?
Mosailov: Păi mă ştie toată lumea, nu trebuia să mă mai verifici!
Poliţist: De ce?
Mosailov: Păi ştia, de obicei, cine îs!
Poliţist: Iaca eu nu ştiu!
Mosailov: Păi de asta, eşti nou!
Poliţist: Obiecţiuni aveţi?
Mosailov: Da!
Poliţist: Spuneţi! În legătură cu ce am scris eu pe procesul verbal!
Mosailov: De obicei eu fac gaură în procesul verbal!
Poliţist: Aşa… Obiecţiuni aveţi?
Mosailov: Dumneavoastră trebuie să faceţi gaură, nu eu! Lăsaţi aşa, nu mai scrieţi obiecţiuni!
Poliţist: Deci nu aveţi, nu?
Mosailov: E amenda cam mică, dar asta este!
Poliţist: E minimă.
Mosailov: Dar aveţi voie să purtaţi cuţit, că eu acum îl văd?
Poliţist:
Mosailov: Şi eu am voie şi eu?
Poliţist: Nu în locuri publice! Două semnături aici şi aici!”, este dialogul dintre interlop şi poliţist.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”