VIDEO Tăriceanu, aceeași scursură umană...

Tăriceanu, aceeași scursură umană... Calin Popescu Tariceanu, da din nou dovada de tupeu arogant si sfideaza cetatenii care stau la coada. El apare in imagini filmate miercuri in timp ce era apostrofat de mai multi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Rosia Montana. Acestia ii reproseaza presedintelui ALDE ca ar fi intrat peste rand in muzeu.

Potrivit imaginilor, un vizitator ii spune lui Tariceanu ca „este bataie de joc”, „o mare personalitate” (ironic), iar presedintele Senatului spune, in replica: „Nu-mi reprosati mie, ca nu fac eu organizarea”. „La revedere dumneavoastra!”, le-a spus politicianul. Marotrul citat de Hotnews a spus ca oamenii ar fi fost iritati de faptul ca au fost nevoiti sa astepte pana cand grupul lui Calin Popescu Tariceanu, alaturi de care se mai vede in imagini si Daniel Chitoiu, si-a terminat vizita in muzeu.

Tariceanu nu a raspuns la mesajul prin care reporterul HotNews.ro a cerut clarificari, iar nimeni nu a raspuns la apelurile telefonice la muzeu. Nu e prima oara cand Tariceanu sare cu nesimtire peste o coada.

Anul trecut, News.ro l-a filmat cand a fost sa-si reinnoiasca permisul de conducere ocolind o coada de aproximativ 1.000 de persoane prin spatele cladirii DRPCIV. La sediul serviciului de permise a fost asteptat de reprezentanti ai institutiei care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului. In tot acest timp, in care Tariceanu a completat documentele si a facut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea sa intre in cladire chiar daca, oficial, era ora deschiderii.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul șef al Departamentului Analiză din SRI anunță explozia COVID-19 în România

2 Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

3 Nou cutremur în PSD! Aproape toată Organizația Ilfov a trecut la PNL, cu primari cu tot!

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spital…