VIDEO Tăriceanu: DNA a devenit un jalnic instrument politic

VIDEO Tăriceanu: DNA a devenit un jalnic instrument politic

Direcția Națională Anticorupție a devenit un jalnic instrument politic, chestiunea gravă fiind însă pierderea încrederii românilor într-o instituție fundamentală care este justiția, a declarat miercuri președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Tot ceea ce face DNA în ultima perioadă devine limpede ca lumina zilei că face justiție selectivă și că DNA a devenit un jalnic instrument politic. Nu mai am niciun fel de îndoială. Din ce în ce mai mulți români văd lucrul ăsta, această chestiune e foarte gravă, pentru că duce la pierderea încrederii într-o instituție fundamentală care este justiția. DNA face extrem de mult rău și justiției și percepției pe care o au românii și face rău foarte mult și asupra imaginii pe care noi o proiectăm în străinătate", a afirmat Tăriceanu, la Parlament, întrebat cum comentează decizia Direcției Naționale Anticorupție de marți de a pune sechestru pe averea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…