VIDEO „Te omoară, în casă dă un praf pe tine”/Prostia și-a găsit casă la Marga, unde localnicii sunt convinși că o mână criminală vrea să-i infecteze cu COVID

VIDEO „Te omoară, în casă dă un praf pe tine”/Prostia și-a găsit casă la Marga, unde localnicii sunt convinși că o mână criminală vrea să-i infecteze cu COVID

A fost agitație mare în comuna Marga din Caraș-Severin. Oamenii au văzut cum un girocopter aruncă un praf alb deasupra localității și au presupus că o mână criminală vrea să-i infecteze cu SARS-COV-2. Misterul s-a lămurit rapid: E vorba de parafină, un praf absolut inofensiv, folosit de piloții acrobatici în timpul spectacolelor aviatice.

 Imaginile au semănat teamă în inimile sătenilor din comuna Marga, județul Caraș-Severin. Praful alb care i-a terorizat a fost corelat imediat de localnici cu numărul mare de infectări COVID.
 
„Oameni cad pe capete…”

„Cu ce dati peste oameni in Marga caras Severin??? Oameni cad pe capete bolnavi. Cerem ancheta. Minodora Ion Gheorghe Piperea Iulian Urban Parchetul militar? Alo, sunt elicoptere MAI!!!!!”, scrie o femeie pe Facebook.

„Cu ce dati peste oameni? sunt indreptatita sa cred ca valul vine daca va asigurati voi ca vine. Un sat din CS. Iata cu ce se da in octombrie. Am si marturia audio a unui satean – primarului i s-a comunicat ca se da cu „parfum”. Whaaat? Ulterior, s-au imbolnavit pe capete in sat. Marturie audio.”, susține aceeași persoană.

„Te omoară, în casă dă un praf pe tine”

„Se poate întâmpla orice, te omoară, în casă dă un praf pe tine și cum ai ieșit din casă cum ești gata.”

”E destul de jenant că s-au îmbolnăvit apoi oamenii. Uite acum nepoțelul este bolnav este un pic răcit.”, scrie altcineva pe Facebook.

Sătenii erau convinși că cineva vrea să-i infecteze intenționat și au relatat totul pe rețeaua socială.

‘Eu l-am filmat ca a dat cu praf din ala.”

”Au dat şi pe internet, au şi pozat.”

Praful era, de fapt, inofensiv

Realitatea este cu totul alta: E un praf inofensiv și o spune chiar pilotul girocopterului, care a trecut prin dreptul comunei.

„Este ulei parafinat special pentru aviaţie. El se dă în show-uri de mitinguri aviatice, demonstratii aviatice. Dacă aş fi vrut să dau cu Covid sau as fi fost mână în mână cu Bill Gates sau cine cum îi spune pe Facebook…cel care dă cu aşa ceva nu dă ziua în amiaza mare.”, a declarat Neagoe Petru.

Potrivit acestuia, praful s-a declanșat accidental.

Primarul din Marga, Nicolae Beg, spune că lucrurile s-au calmat.

Parafina folosită în spectacolele aeriene nu este toxică și zborul pilotului avea toate aprobările necesare.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 The Times / România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boală