VIDEO Tenis de masă: Victorii pe linie pentru Iulian Chiriţă la Europe Top 10 pentru cadeţi şi juniori

VIDEO Tenis de masă: Victorii pe linie pentru Iulian Chiriţă la Europe Top 10 pentru cadeţi şi juniori

Jucătorul român Iulian Chiriţă are victorii pe linie în competiţia de tenis de masă Europe Top 10 pentru cadeţi şi juniori de la Tours (Franţa), potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Chiriţă obţinuse vineri trei victorii în întrecerea cadeţilor, iar sâmbătă a înregistrat alte trei, 4-0 cu cehul Stepan Brhel, 4-0 cu rusul Ilia Koniuhov şi 4-1 cu ungurul David Szantosi. Dragoş Bujor a obţinut şi el trei victorii sâmbătă, 4-1 cu cehul Martin Sip, 4-1 cu belgianul Tom Closset şi 4-1 cu spaniolul Daniel Berzosa.

La cadete, Bianca Mei-Roşu a reuşit victorii cu franţuzoaicele Leana Hochart (4-1) şi Clea De Stoppeleire (4-1), dar a pierdut în faţa ucrainencei Veronika Matiunina (0-4).



La juniori, Eduard Ionescu l-a învins pe slovacul Adam Klayber cu 4-1, dar a pierdut meciurile cu norvegianul Borgar Haug (2-4) şi cu croatul Ivor Ban (0-4). Andrei Istrate a reuşit şi el o victorie, 4-1 cu belgianul Adren Rassenfose, însă a pierdut partidele cu Ivor Ban (1-4) şi francezul Thibault Poret (0-4). Darius Movileanu a pierdut toate cele trei partide jucate, 3-4 cu Borgar Haug, 0-4 cu Ivor Ban şi 2-4 cu Adren Rassenfose.

Elena Zaharia a obţinut trei victorii în competiţia junioarelor, 4-0 cu turcoaicele Ozge Yilmaz şi Ece Harac, 4-1 cu franţuzoaica Isa Cok.

Ultimele trei etape ale întrecerilor vor avea loc duminică.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Captură: (c) Federatia Română de Tenis de Masă /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”