VIDEO Testat pozitiv la COVID-19, preşedintele francez Macron anunţă că se simte bine, dar puţin obosit

VIDEO Testat pozitiv la COVID-19, preşedintele francez Macron anunţă că se simte bine, dar puţin obosit

Preşedintele francez Emmanuel Macron, testat joi pozitiv la COVID-19, a anunţat personal vineri, pe reţelele sociale, că se simte bine, însă puţin obosit, şi a dat asigurări că va continua să-şi îndeplinească sarcinile curente, dar "un pic la ralanti", informează AFP.


Într-o înregistrare video de trei minute realizată cu smartphone-ul său, Macron, puţin tras la faţă, a precizat că are aceleaşi simptome pe care le-a avut cu o zi înainte - "oboseală, dureri de cap, tuse seacă" - şi a promis că va "da raportul în fiecare zi asupra evoluţiei bolii sale".

Preşedintele francez, testat pozitiv la COVID-19 şi care manifestă simptome specifice, continua să lucreze de la distanţă vineri, de la o reşedinţă oficială de lângă Paris , după ce anunţul de joi privind infectarea lui a determinat mai mulţi lideri europeni să se izoleze la rândul lor.

Înainte de Emmanuel Macron, numeroşi şefi de stat şi de guvern au fost deja contaminaţi cu noul tip de coronavirus, inclusiv preşedintele american Donald Trump şi premierul britanic Boris Johnson, care, la fel ca alţi lideri, i-au adresat lui Macron mesaje de susţinere. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!