VIDEO Tik-tok-ul Kadîrov, la reședința lui Putin din Soci înainte de întâlnirea acestuia cu Erdogan

VIDEO Tik-tok-ul Kadîrov, la reședința lui Putin din Soci înainte de întâlnirea acestuia cu Erdogan

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a ajuns la reședința lui Putin de la Soci, înaintea unei întâlniri pe care președintele rus o va avea cu omologul său turc Recep Tayyip Erdogan.

Un acord recent încheiat privind transportul cerealelor ucrainene, împreună cu sprijinul Rusiei pentru o nouă ofensivă turcă împotriva forțelor kurde siriene vor fi pe ordinea de zi. Nu este clar ce rol are liderul cecen Kadîrov în delegația rusă.

Întâlnirea de vineri, 5 august, a președintelui Recep Erdogan cu omologul său rus, Vladimir Putin, în stațiunea Soci, la Marea Neagră, va fi a doua oară când cei doi lideri se întâlnesc într-o lună.

Întâlnirea are loc imediat după ce primele nave care transportă cereale ucrainene au părăsit Marea Neagră în cadrul unui acord încheiat între Kiev și Moscova de Turcia și ONU.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”