VIDEO Toată România ar trebui să vadă această filmare cu deputatul PSD care a făcut accident în drum spre mitingul lui Dragnea! Atâta tupeu și aroganță sunt greu de găsit!

VIDEO Toată România ar trebui să vadă această filmare cu deputatul PSD care a făcut accident în drum spre mitingul lui Dragnea! Atâta tupeu și aroganță sunt greu de găsit!

Toată România ar trebui să vadă această filmare cu deputatul PSD care a făcut accident în drum spre mitingul lui Dragnea! Atâta tupeu și aroganță sunt greu de găsit! Se grăbea, jigodia, că-l punea Dragnea absent!

Omul care filmează este total!

Deputatul PSD de Galaţi, Florin Popa, a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier, înaintea mitingului electoral organizat în municipiu. Două persoane au fost rănite uşor iar parlamentarului, care nu a acordat prioritate, i-a fost reţinut permisul de conducere.

Deputat PSD: Am traversat regulamentar

Victima: Cum ai traversat regulamentar?

Deputat PSD: Nu mai tipa la mine… De ce tipi la mine?

Victima: Si ce, daca esti de la PSD…

Deputat PSD: Dar nu are legatura

Ulterior, deputatul le-a spus in bataie de joc sa cheme Salvarea. „Sa vina Salvarea, am zis eu sa nu va vina Salvarea? Ati chemat-o, sa va vina Salvarea”, a spus Florin Popa.

„Un bărbat, de 65 de ani, a condus autoturismul pe str. General Alexandru Cernat şi, la intersecţia cu str. Brăilei nu a acordat prioritate altui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul acestuia din urmă, un bărbat de 63 de ani, şi o femeie, de 53 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, au fost răniţi uşor, fără a necesita transportul la spital. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere şoferului care nu a acordat prioritate", au menţionat reprezentanţii IPJ Galaţi.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită