VIDEO Toată România ar trebui să vadă această filmare cu deputatul PSD care a făcut accident în drum spre mitingul lui Dragnea! Atâta tupeu și aroganță sunt greu de găsit!

VIDEO Toată România ar trebui să vadă această filmare cu deputatul PSD care a făcut accident în drum spre mitingul lui Dragnea! Atâta tupeu și aroganță sunt greu de găsit!

Toată România ar trebui să vadă această filmare cu deputatul PSD care a făcut accident în drum spre mitingul lui Dragnea! Atâta tupeu și aroganță sunt greu de găsit! Se grăbea, jigodia, că-l punea Dragnea absent!

Omul care filmează este total!

Deputatul PSD de Galaţi, Florin Popa, a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier, înaintea mitingului electoral organizat în municipiu. Două persoane au fost rănite uşor iar parlamentarului, care nu a acordat prioritate, i-a fost reţinut permisul de conducere.

Deputat PSD: Am traversat regulamentar

Victima: Cum ai traversat regulamentar?

Deputat PSD: Nu mai tipa la mine… De ce tipi la mine?

Victima: Si ce, daca esti de la PSD…

Deputat PSD: Dar nu are legatura

Ulterior, deputatul le-a spus in bataie de joc sa cheme Salvarea. „Sa vina Salvarea, am zis eu sa nu va vina Salvarea? Ati chemat-o, sa va vina Salvarea”, a spus Florin Popa.

„Un bărbat, de 65 de ani, a condus autoturismul pe str. General Alexandru Cernat şi, la intersecţia cu str. Brăilei nu a acordat prioritate altui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul acestuia din urmă, un bărbat de 63 de ani, şi o femeie, de 53 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, au fost răniţi uşor, fără a necesita transportul la spital. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere şoferului care nu a acordat prioritate", au menţionat reprezentanţii IPJ Galaţi.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Joe, scuză-mă că te întrerup” / Momentul stânjenitor provocat de Macron l-a lăsat năuc pe Biden la întâlnirea G7

2 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

3 Un general american pune capăt speculațiilor privind sistemele de apărare „SF” pentru Ucraina

4 Priviți! Acestea sunt misiuni SUA și NATO în zona Mării Negre și a Deltei Dunării...

5 Laura Codruța Kovesi lovește într-o mare rețea de fraudare a fondurilor europene din România. Ofițerii Parchetului European fac percheziții în țara no…