VIDEO Toată România ar trebui să vadă această filmare cu deputatul PSD care a făcut accident în drum spre mitingul lui Dragnea! Atâta tupeu și aroganță sunt greu de găsit!

VIDEO Toată România ar trebui să vadă această filmare cu deputatul PSD care a făcut accident în drum spre mitingul lui Dragnea! Atâta tupeu și aroganță sunt greu de găsit!

Toată România ar trebui să vadă această filmare cu deputatul PSD care a făcut accident în drum spre mitingul lui Dragnea! Atâta tupeu și aroganță sunt greu de găsit! Se grăbea, jigodia, că-l punea Dragnea absent!

Omul care filmează este total!

Deputatul PSD de Galaţi, Florin Popa, a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier, înaintea mitingului electoral organizat în municipiu. Două persoane au fost rănite uşor iar parlamentarului, care nu a acordat prioritate, i-a fost reţinut permisul de conducere.

Deputat PSD: Am traversat regulamentar

Victima: Cum ai traversat regulamentar?

Deputat PSD: Nu mai tipa la mine… De ce tipi la mine?

Victima: Si ce, daca esti de la PSD…

Deputat PSD: Dar nu are legatura

Ulterior, deputatul le-a spus in bataie de joc sa cheme Salvarea. „Sa vina Salvarea, am zis eu sa nu va vina Salvarea? Ati chemat-o, sa va vina Salvarea”, a spus Florin Popa.

„Un bărbat, de 65 de ani, a condus autoturismul pe str. General Alexandru Cernat şi, la intersecţia cu str. Brăilei nu a acordat prioritate altui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul acestuia din urmă, un bărbat de 63 de ani, şi o femeie, de 53 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, au fost răniţi uşor, fără a necesita transportul la spital. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere şoferului care nu a acordat prioritate", au menţionat reprezentanţii IPJ Galaţi.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”