VIDEO TOP CINEMA Filmul ''Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'', în fruntea box-office-ului nord-american

VIDEO TOP CINEMA Filmul ''Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'', în fruntea box-office-ului nord-american

Filmul "Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings", al cărui protagonist este primul supererou asiatic din istoria francizei Marvel, a debutat pe primul loc în box-office-ul din America de Nord, potrivit cifrelor publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

Acest lungmetraj, care este cea mai recentă producţie a studioului Marvel, deţinut de grupul Disney, a obţinut 71,4 milioane de dolari de vineri până duminică şi a stabilit un nou record de încasări pentru un film lansat în weekendul prelungit care include Labor Day (Ziua Muncii). Încasările pentru luni, care este zi liberă în Statele Unite, vor fi raportate ulterior.

Filmul "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", cu o acţiune plasată într-un univers chinez fictiv, marcat de creaturi uriaşe, misticism şi scene de kung-fu, este primul film al studioului Marvel care are un regizor asiatic (Destin Daniel Cretton) şi o distribuţie dominată, de asemenea, de vedete asiatice, în rândul cărora se remarcă actorul canadian de origine chineză Simu Liu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Foarte interesante amănunte!

5 O „dihanie” HIMARS a spulberat baza grupării teroriste „Wagner” din regiunea Luhansk