VIDEO TOP CINEMA Filmul ''Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'', în fruntea box-office-ului nord-american

VIDEO TOP CINEMA Filmul ''Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'', în fruntea box-office-ului nord-american

Filmul "Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings", al cărui protagonist este primul supererou asiatic din istoria francizei Marvel, a debutat pe primul loc în box-office-ul din America de Nord, potrivit cifrelor publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

Acest lungmetraj, care este cea mai recentă producţie a studioului Marvel, deţinut de grupul Disney, a obţinut 71,4 milioane de dolari de vineri până duminică şi a stabilit un nou record de încasări pentru un film lansat în weekendul prelungit care include Labor Day (Ziua Muncii). Încasările pentru luni, care este zi liberă în Statele Unite, vor fi raportate ulterior.

Filmul "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", cu o acţiune plasată într-un univers chinez fictiv, marcat de creaturi uriaşe, misticism şi scene de kung-fu, este primul film al studioului Marvel care are un regizor asiatic (Destin Daniel Cretton) şi o distribuţie dominată, de asemenea, de vedete asiatice, în rândul cărora se remarcă actorul canadian de origine chineză Simu Liu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...