VIDEO TOP CINEMA Pelicula cu supereroi ''Eternals'' continuă să domine box-office-ul nord-american

VIDEO TOP CINEMA Pelicula cu supereroi ''Eternals'' continuă să domine box-office-ul nord-american

Pelicula cu supereroi ''Eternals'', cea mai recentă producţie din universul Marvel, şi-a menţinut prima poziţie în box-office-ul nord-american, însă cu încasări de doar 27,5 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de prezenţă în cinematografe, potrivit estimărilor provizorii ale firmei de specialitate Exhibitor Relations publicate duminică, informează AFP.

În regia cineastei Chloe Zhao, laureată cu Oscar pentru "Nomadland" (2020), filmul, distribuit de Disney, a înregistrat una dintre cele mai semnificative scăderi ale încasărilor pentru un film Marvel în a doua săptămână de distribuţie, a relatat revista Variety.

Lungmetrajul, care aduce în prim-plan un grup de eroi nemuritori, trimişi de o forţă superioară pe Terra pentru a proteja umanitatea, obţinuse încasări de 71 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii, în pofida recenziilor împărţite.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

4 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

5 Rezistența ucraineană a „eliberat de viață” încă un trădător