VIDEO TOP CINEMA ''West Side Story'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

VIDEO TOP CINEMA ''West Side Story'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Noua versiune a musicalului "West Side Story" ("Poveste din cartierul de vest"), în regia lui Steven Spielberg, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american după ce a obţinut în primul său weekend de proiecţii încasări de 10,5 milioane de dolari, potrivit estimărilor provizorii anunţate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

Adaptare a celebrului muzical omonim din 1957, "West Side Story" este o producţie cinematografică despre dragostea interzisă şi rivalitatea dintre Jets şi Sharks, două bande de tineri cu rădăcini etnice diferite din New York, una formată din portoricani proaspăt sosiţi în oraş, iar cealaltă din descendenţi ai clasei muncitoare desprinse din rândul imigranţilor europeni.

Musicalul este o transpunere modernă a celebrei tragedii shakesperiene "Romeo şi Julieta", mutată la New York, în care două bande rivale se înfruntă pe viaţă şi pe moarte pentru a deţine supremaţia în cartierul Upper West Side din Manhattan.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria