VIDEO Tort învelit în bani și 19 șampanii de câte 10.000 de euro bucata la nunta unui baron imobliliar/Tzancă Uraganu a căzut în piscina sălii de evenimente

VIDEO Tort învelit în bani și 19 șampanii de câte 10.000 de euro bucata la nunta unui baron imobliliar/Tzancă Uraganu a căzut în piscina sălii de evenimente

Un celebru baron imobiliar din Oradea și-a tratat invitaţii de la nuntă cu şampanie de 10.000 euro, tort decorat cu teancuri de bani, mireasa i-a fost adusă cu elicopterul şi i-au cântat mai toţi maneliştii în vogă.

Este vorba despre un controversat afacerist din Bihor, Călin Raita, patronul grupului de firme Raicris, fost preşedinte de filială politică a partidului lui Gigi Becali şi candidat la Primăria Oradei.

Raita s-a căsătorit pentru a doua oară, la sfârşitul săptămânii, şi, totodată, şi-a botezat băiatul pe care îl are cu proaspăta soţie. Petrecerea a fost una de pomină, organizată la una dintre cele mai scumpe şi mai mari săli de evenimente din oraş.

Cel care a dezvăluit o parte din surprizele pregătite nuntaşilor de cei doi miri este manelistul Adi de la Vâlcea, într-un video postat de acesta pe contul de tiktok şi ulterior şters.

Aşa s-a aflat că Raita a comandat 19 șampanii, de câte 10.000 de euro bucata, că mirii au aterizat la chef cu elicopterul, dar şi că petrecerea urma să fie animată de mai mulţi manelişti celebri. Pe lângă Adi de la Vâlcea, la petrecere au cântat şi Bogdan de la Ploieşti, Ştefan de la Bărbuleşti cu Narcis, Tzancă Uraganu și Florin Salam.

Salut, sunt la una dintre cele mai tari nunţi de anul ăsta", le-a spus fanilor săi Adi de la Vâlcea, arătând cu mâna spre un elicopter care ateriza în parcarea sălii de nunţi Armonia Venue (VIDEO JOS).

În timpul petrecerii, Tzancă Uraganu a fost protagonistul unui incident: vrând să filmeze, în direct, jocul de lumini şi focul de artificii, acesta a căzut în piscina sălii de evenimente (video, jos).

Pe reţelele de socializare apar numeroase fotografii şi filmuleţe video de la nunta afaceristului şi a iubitei sale, Raluca. Cei doi miri au purtat creaţiile unor designeri români, meniu premium, şi char mai multe torturi, cel dedicat botezului fiului lor, Nicolas Yanis, fiind „decorat" cu bancnote.

Fost valutist, apoi proprietar de case de schimb valutar, Călin Raita a devenit dezvoltator imobiliar la mijlocul anilor 2000, ridicând de-a lungul vremii mai multe cartiere de case şi blocuri. Unele dintre imobile s-au dovedit, însă, cu probleme, şi afacerile sale s-au soldat dosare penale sub suspiciuni de înșelăciune și falsuri, altele cu reclamaţii legate de calitatea construcţiilor şi lipsa utilităţilor.

Afaceristul a avut şi ambiţii de politician, pregătindu-se să candideze în 2008 la Primăria Oradea cu brandul „Superconstructorul" şi sub flamura Partidului Noua Generaţie (al lui Gigi Becali). În final, Raita a candidat independent, obţinând sub 1,3%.

Călin Raita este la a doua căsnicie. El a divorţat în 2010 de prima nevastă, cu care are trei copii, pe care a acuzat-o de infidelitate. Cei doi continuă să fie asociaţi în firma administrată de afacerist.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...