VIDEO Trafic de coșmar în București

VIDEO Trafic de coșmar în București

Circulație de coșmar în București Se circulă foarte greu, marți dimineață, în Capitală. Oamenii stau zeci de minute în trafic.

URMĂRIȚI TRAFICUL DIN BUCUREȘTI ÎN TIMP REAL AICI

Traficul rutier este dat peste cap și în această dimineață. Pe aplicația de mobil Waze sunt raportate blocaje majore aproape la fiecare intersecție. Pe lângă problemele deja cunoscute, circulația este afectată azi și din cauza ploii.

Pe lângă Waze, oamenii se plâng de aglomerație și pe rețelele de socializare.

Pe Soseaua Colentina masinile merg pe liniile de tramvai, circulatia acestora fiind aproape blocata. Un tramvai a parcurs in peste 20 de minute statia dintre Sportului si Fundeni, transmite un reporter HotNews.ro.

Blocaje au aparut si la intrarea din Bucuresti dinspre DN1, dar si pe Bulevardul Iuliu Maniu

Traficul este dificil marti dimineata si in alte zone din oras, blocajele aparand, ca de obicei, odata cu ploaia in Capitala.

Desi in campania electorala a spus ca va face revolutie in trafic, primarul Gabriela Firea nu a facut mai nimic in primele 16 luni de mandat.

Printre proiectele anuntate erau benzi unice pentru RATB, achizitia de tramvaie, troleibuze si autobuze, piste pentru biciclete, parcari park&ride.

 Tot astăzi, taficul rutier se va închide între orele 12:00 și 13:00, pe durata desfășurării procesiunilor religioase de Sf. Dimitrie cel Nou, pe traseele vizate de credincioși, în timp ce în perioada 25-28 octombrie, în zona Catedralei de pe Dealul Patriarhiei și esplanadei vor avea loc activități de pelerinaj fără afectarea traficului rutier și pietonal.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...