VIDEO Tragedie în Italia: O porțiune a unui pod al autostrăzii A10 s-a prăbușit, la Genova. Bilanț provizoriu: Cel puțin 22 de morți

VIDEO Tragedie în Italia: O porțiune a unui pod al autostrăzii A10 s-a prăbușit, la Genova. Bilanț provizoriu: Cel puțin 22 de morți

O porțiune a unui pod al autostrăzii A10 s-a prăbușit marți la Genova, au anunțat pompierii, care cred că mai multe mașini au căzut în gol, scrie AFP. Până în acest moment au fost confirmate 22 decese, potrivit Reuters. Anterior, reprezentanți ai serviciilor de ambulanță, preluați de agenția Adnkronos, citată de Reuters, anunțau că există zezi de morți.

16.27: ”Nu este acceptabil ca un pod atât de important... nu a fost construit pentru evitarea unui acestui tip de prăbușire”, a spus viceministrul Transporturilor, Edoardo Rixi, care a declarat că în acest moment sunt cel puțin 22 de oameni decedați, iar bilanțul va crește.

15:31 Până în acest moment au fost confirmate 11 decese, printre care si a unui copil. De asemenea, cinci pe


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”