VIDEO Traian Băsescu confirmă dezvăluirile fugarului Rizea: Spovedania lui Rizea m-a ajutat mult să închid niște elemente de puzzle

VIDEO Traian Băsescu confirmă dezvăluirile fugarului Rizea: Spovedania lui Rizea m-a ajutat mult să închid niște elemente de puzzle

Traian Băsescu, a reacționat după dezvăluirile făcute de Cristian Rizea. Fostul președinte a spus că informațiile  l-au ajutat să găsească răspunsuri la mai multe întrebări și l-au ajutat mult să închid niște elemente de puzzle.

Traian Băsescu: E revelator, pacat ca nu am vazut toate episoadele. Dar o sa le cer, cu Spovedania lui Rizea. Sa stiti ca m-a ajutat mult sa inchid niste elemente de puzzle. De oameni politici este nevoie cand este criza, sa isi poata asuma acele masuri care scot tara din criza. Asta e deosebirea dintre omul obisnuit si omul politic, omul de stat. Sa isi asume masuri in perioade de crize. Altfel, tarile nu prea au nevoie. Cand totul merge bine, e bine ca oamenii politici sa nu se bage.

Cristian Rizea continuă seria dezvăluirilor explozive în exclusivitate la Realitatea PLUS. 

Cristian Rizea: Da, am dovezi. Imi asum tot ceea ce spun. Va fi ceva care va pune Romania pe jar. Eu am participat la niste intalniri confidentiale. Liviu Dragnea, la fel ca si mine, a fost apropiat de Dancu, de Maior si mai ales de Florian Coldea. In ultima perioada, dupa ce Ponta n a mai fost presedinte al PSD si premier, Coldea a devenit practic cel care-i spunea lui Dragnea toate miscarile ce trebuiau facute din punct de vedere politic.

Spovedania continuă, iar Cristian Rizea vine cu dovezi uluitoare despre cum ajungeau milioanele de la Sebastian Ghiță la fostul premier, Victor Ponta, dar și despre legăturile bolnăvicioase ale grupului de la Monaco. Sunt informații confidențiale despre foștii șefi din Servicii Florian Coldea și George Maior.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 VIDEO Însurat a 4-a oară la 64 de ani, Florin Zamfirescu și-a luat mașină 4x4 de „tânăr aventurier”

3 „Am văzut-o creață și focoasă și am zis hai să văd ce e de ea”

4 VIDEO Lupte crâncene în Herson / Soldații ucraineni încearcă să scape cu un Humvee după ce sunt surprinși de ruși

5 „Rusia pierde războiul. Pregătiți-vă de consecințe”