VIDEO Traian Băsescu confirmă dezvăluirile fugarului Rizea: Spovedania lui Rizea m-a ajutat mult să închid niște elemente de puzzle

VIDEO Traian Băsescu confirmă dezvăluirile fugarului Rizea: Spovedania lui Rizea m-a ajutat mult să închid niște elemente de puzzle

Traian Băsescu, a reacționat după dezvăluirile făcute de Cristian Rizea. Fostul președinte a spus că informațiile  l-au ajutat să găsească răspunsuri la mai multe întrebări și l-au ajutat mult să închid niște elemente de puzzle.

Traian Băsescu: E revelator, pacat ca nu am vazut toate episoadele. Dar o sa le cer, cu Spovedania lui Rizea. Sa stiti ca m-a ajutat mult sa inchid niste elemente de puzzle. De oameni politici este nevoie cand este criza, sa isi poata asuma acele masuri care scot tara din criza. Asta e deosebirea dintre omul obisnuit si omul politic, omul de stat. Sa isi asume masuri in perioade de crize. Altfel, tarile nu prea au nevoie. Cand totul merge bine, e bine ca oamenii politici sa nu se bage.

Cristian Rizea continuă seria dezvăluirilor explozive în exclusivitate la Realitatea PLUS. 

Cristian Rizea: Da, am dovezi. Imi asum tot ceea ce spun. Va fi ceva care va pune Romania pe jar. Eu am participat la niste intalniri confidentiale. Liviu Dragnea, la fel ca si mine, a fost apropiat de Dancu, de Maior si mai ales de Florian Coldea. In ultima perioada, dupa ce Ponta n a mai fost presedinte al PSD si premier, Coldea a devenit practic cel care-i spunea lui Dragnea toate miscarile ce trebuiau facute din punct de vedere politic.

Spovedania continuă, iar Cristian Rizea vine cu dovezi uluitoare despre cum ajungeau milioanele de la Sebastian Ghiță la fostul premier, Victor Ponta, dar și despre legăturile bolnăvicioase ale grupului de la Monaco. Sunt informații confidențiale despre foștii șefi din Servicii Florian Coldea și George Maior.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…