VIDEO Trebuie să ascultați asta! Nimeni din România nu este mai prefăcut și mai demagog ca această femeie!

VIDEO Trebuie să ascultați asta! Nimeni din România nu este mai prefăcut și mai demagog ca această femeie!

Trebuie să ascultați asta! Nimeni din România nu este mai prefăcut și mai demagog ca această femeie! „Așa-ziși cetățeni...”, asta spune la un moment dat!

„Dintr-o dată s-a auzit un zgomot în spatele sălii și am aflat și noi ce se întâmplă: era vorba despre 20 de așa-ziși cetățeni, erau de fapt niște ONG-uri care sunt în relații de colaborare și prietenie cu reprezentanții USR, care doreau să intre în ședință”, a spus Gabriela Firea.

Ea a adăugat că cei 20 nu erau înscriși pe liste, iar sala era plină și pe locurile rezervate publicului erau deja 30 de bucureșteni și 10 directori din Primărie care aveau de prezentat proiecte.

„Au venit doar să facă scandal”.

„Domnii și doamnele care au vrut să intre în Primărie i-au lovit pe polițiștii locali, trei dintre ei sunt acum la spital. I-au lovit cu un corp contondent, i-au dat cu capul de pereți și de uși, au făcut un scandal monstru și au intrat cu forța în primărie și cu forța în sala de consiliu general. Vom face plângere penală”, a spus Gabriela Firea.

 Adevărul a fost publicat de Sergiu Brega pe  contul său de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...